Belousovová: Rusofóbia zabíja! Baťová s Čaputovou by mali kvety odniesť na hroby ľudí, ktorí mohli žiť
16 | 05 | 2021 I René Skalný

"Rusofóbia je nebezpečná. Rusofóbia zabíja!" Tvrdí Anna Belousovová. Upozorňuje, že na Slovensku má už stovky obetí. Dôvodom sú obštrukcie pri uvádzaní vakcíny Sputnik.



Znovu nás podrazili takzvaní spojenci zo západu

"Ruskú vakcínu Sputnik Slovensko nakúpilo v čase, keď pandémia bola u nás na vrchole. Ľudia umierali po tisíckach. Vakcín pre tých, čo by sa chceli dať zaočkovať, bolo nedostatok." Uvádza Belousovová na Facebooku.

"Jednoducho ako v histórii často, znovu nás podrazili naši takzvaní západní spojenci. Západné farma firmy, hoci dostali na vývoj vakcín od Európskej únie dotácie v stovkách miliónov, nás opäť raz podrazili. Zazmluvnené množstvá vakcín nám nedodali." Pokračuje Belousovová.

Belousovová: Pre Pellegriniho je vzorom zločinec Dzurinda, ktorý Slovensku uškodil najviac v histórii!
"Ak je pre Pellegriniho tento amorálny politik, ktorý Slovensku uškodil asi najviac v jeho histórii, vzorom, odborníkom a štátnikom, ktorého si váži, tak Pán Boh ochraňuj Slovensko. Keby on mal byť alternatívou po ďalších voľbách!" Píše Belousovová... Čítať ďalej
14 | 05 | 2021

Hybridná vojna proti Sputniku

"Nevadilo to prezidentke, nevadilo to Korčokovi, Baťovej, ŠUKL, Remišovej atď. Zavýjať začali všetci svorne až vtedy, keď sa na Slovensku objavilo prvých 200 tisíc dávok Sputnika.

To všetci menovaní začali svorne viesť hybridnú vojnu proti Sputniku," Belousovová.

A pokračuje: "Vôbec ich netrápilo, že ľudia zomierajú aj kvôli tomu, že nemohli byť zaočkovaní. Najviac sa vyznamenala riaditeľka ŠUKL Baťová, ktorá spochybnila vakcínu dodanú Rusmi tvrdením , že je to úplne iná vakcína, akú Rusko dodalo vtedy 40 krajinám sveta."
Maďari dokázali, že Baťová a spol. klamali

"Po analýzach v maďarských laboratóriách certifikovaných EÚ sa ukázalo, že pani Baťová a spol. klamali a Rusi požadujú od ŠUKL ospravedlnenie." Upozorňuje Belousovová.

Ako ďalej dodáva, "hybridní protisputnikovskí bojovníci mlčia". Tvrdí, že by mohli mať v sebe aspoň toľko sebareflexie, aby na čele s Baťovou zorganizovali a "išli kytice organizovane nakúpené centrálou istej politickej strany, položiť na hroby tých ľudí, ktorí by mohli žiť, ak by sa mohli včas zaočkovať ruským Sputnikom".
Čaputová si môže zorganizovať sprievod s kahancami

"A sprievod s kahancami sviečok im môže robiť pani prezidentka. Už to má odskúšané. A mám dojem, že si podobné patetické prejavy celkom užíva. A pani Baťová by si mohla dať ako výraz oddanosti a viery v západné vakcíny napumpovať do tela 5 litrov AstraZenecy." Glosuje bývalá politička.

"Asi také množstvo Sputnika - v prepočte na ľudský organizmus dostali pokusné myši v Šarišských Michaľanoch. A v pohode to prežili.

Som zvedavá , čo by rovnaké množstvo AstraZenecy urobilo s riaditeľkou ŠUKL." Dodáva na záver Anna Belousovová.

Čaputová nie je politik, tobôž štátnik, a nikdy ním ani nebude, hlási Belousovová
Do našej hlavy štátu si v ostatnom čase „koplo“ už niekoľko opozičných politikov, najnovšie sa k nim pridala aj predsedníčka strany Právo a Spravodlivosť Anna Belousovová. Na sociálnej sieti prezidentke Zuzane Čaputovej vyčítala viacero chýb,... Čítať ďalej
11 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik