V jedinom dokumente až 124 amerických vojenských veliteľov spochybňuje stav Bidenovej mysle
15 | 05 | 2021 I

Skupina s názvom Flag Officers 4 America zverejnila list podpísaný 124 bývalými vojenskými veliteľmi. List spochybňuje volebný výsledok roku 2020 a fyzické a duševné zdravie prezidenta Joe Bidena.


"Sme vojenskí velitelia vo výslužbe, ktorí prisahali, že budú ústavu Spojených štátov brániť pred všetkými nepriateľmi doma aj v zahraničí." Začína sa list skupiny veliteľov v dôstojníckych hodnostiach zo skupiny Flag Officers 4 America, z ktorého citujú prvnizpravy.cz.

Reprofoto, celý list je na adrese (@img1.wsimg.com/blobby/go/fb7c7bd8-097d-4e2f-8f12-3442d151b57d/downloads/2021%20Open%20Letter%20from%20Retired%20Generals%20and%20Adm.pdf?ver=1621030462901

Cítime sa viazaní prísahou

"Hoci sme odišli z aktívnej služby, každý z nás sa cíti touto prísahou zaviazaný urobiť vo svojej funkcii všetko, čo je v našich silách, aby sme ochránili náš národ pred ohrozeniami jeho slobody."
Nemožno ignorovať duševný stav prezidenta Bidena

"Duševný a fyzický stav najvyššieho veliteľa nemožno ignorovať. Musí byť schopný rýchlo vykonávať presné rozhodnutia v oblasti národnej bezpečnosti kedykoľvek počas dňa vrátane tých, ktoré ovplyvňujú životy a zdravie ľudí."

Nástupom Bidena k moci sa Blízky východ mení na sud pušného prachu, tvrdí izraelská odborníčka
11 | 05 | 2021 | Tibor Sipos

Tu je posledný odsek listu:

"V čase, keď Kongresu dominujú demokrati a za súčasnej vlády sa naša krajina prudko otočila smerom k socializmu a marxistickej tyranskej vláde.

Pred tým je nutné sa brániť napríklad voľbou kongresových a prezidentských kandidátov na obranu našej ústavnej republiky.

V stávke je prežitie nášho národa a jeho cenených slobôd a historických hodnôt.

Vyzývame všetkých občanov, aby sa teraz zapojili na miestnej, štátnej a/alebo národnej úrovni, aby si zvolili politických zástupcov, ktorí budú konať v prospech záchrany Ameriky a našej ústavnosti. Tí, ktorí sú v súčasnosti vo funkciách, budú niesť zodpovednosť. Musí byť vypočutá a vykonaná vôľa ľudu." Cituje vážny dokument portál prvnizpravy.cz.

(Medzititulky red. HD.)

Biden neveril svojim ušiam: Deti mu povedali krutú pravdu pred kamerou (VIDEO)
06 | 05 | 2021 | Tibor Sipos