Štylistka hodnotí exministrov z Hlasu: Laššáková sa po trapase poučila, pokazil to Raši!
13 | 05 | 2021 I Tibor Sipos

Štylistka Andrea Ziegler tentokrát ohodnotila reprezentačné outfity exministrov z Hlasu-SD Richarda Rašiho s Ľubici Laššákovej, píšu Topky.


Laššáková sa poučila

Niekdajšia ministerka kultúry Ľubica Laššáková urobila na štylistku dojem najmä v tom pozitívnom zmysle slova. V minulosti totiž veľmi nezabodovala. Menovací dekrét od vtedajšieho prezidenta Andreja Kisku si v prezidentskom paláci prevzala v čižmách, za čo sa dočkala vlny kritiky.



„Nebola to chyba pani Laššákovej, lebo na toto mal myslieť tím strany. Politik nemusí mať naštudované všetky detaily obliekania, ale má mať okolo seba ľudí, ktorí sa mu o imidž a všetky náležitosti postarajú. Ak exministerka v danom momente nemala so sebou vhodné topánky, proste ich bolo treba ísť kúpiť,“ uviedla štylistka.

 

Svoju chybu však exministerka nezopakovala a na nedávnu tlačovú konferenciu dorazila v outfite na jednotku. „Bývalej ministerke kultúry to veľmi pristane. Bielo čierna  kombinácia v tomto podaní nie je nudná. Je to dostatočne konzervatívne, ale tiež ženské. Dáma!,“ dodala Andrea Ziegler.



Tentokrát to pokazil Raši

Niekdajší šéf rezortu zdravotníctva za Smer-SD Richard Raši sa dopustil nepekného prešľapu, čo si všimla aj Ziegler.

„Na to, že som si zvykla u opozície z pohľadu imidžu určitú dokonalosť, som prekvapená, že pán Raši upustil od vhodnej etikety, ktorá sa patrí na pôde Národnej rady. Sako by malo byť na prvý gombík zapnuté. Každá strana by mala mať v komunikačnom tíme imidž poradcu, ktorý dbá na tieto možno nepodstatné drobné detaily. Zbytočne to ruší a odpútava to pozornosť,“ nešetrila kritikou pre Topky.

Topky


Raši: Slobodný výber vakcíny výrazne zvýši zaočkovanosť proti COVID-19 v SR
Slobodný výber vakcíny proti ochoreniu COVID-19 výrazne zvýši zaočkovanosť na Slovensku. Povedal to nezaradený poslanec národnej rady z mimoparlamentného Hlasu-SD Richard Raši. Rozhodnutie ministra zdravotníctva Vladimíra Lengvarského (nominant... Čítať ďalej
12 | 05 | 2021 | tasr