Pri očkovaní už nejde iba o zdravie, ale najmä o obrovský biznis, upozorňuje Blaha
12 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Ministerstvo zdravotníctva pozastavilo očkovanie vakcínou od AstraZeneca. Tým akoby pomazalo brucho členom Smeru-SD, ktorým sa vedľajšie účinky, teda tvorba krvných zrazenín, tejto vakcíny nepáčili už dávnejšie. Nikto ich však vtedy nepočúval.


Pozastavenie vakcíny AstraZeneca Slovensko náležite, a ako už tradične svojsky, okomentoval v statuse na sociálnej sieti i podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha. Prirodzene, zmieniť sa nezabudol ani o ďalších veciach, ktoré súvisia s očkovaním proti koronavírusu u nás.
Zisky Pfizeru by za tento rok mali byť neuveriteľných 15 miliárd dolárov

Ľuboš Blaha hneď v úvode statusu pripomenul, že keď pred pár mesiacmi redaktorky RTVS upozornili na možnú úmrtie mladej učiteľky kvôli AstraZenece, potrestali ich a siahli im na plat. „Keď som upozorňoval na to, že AstraZenecu zastavili v mnohých európskych štátoch, robili zo mňa antivaxera a konšpirátora. Ospravedlnia sa teraz?“ pýta sa podpredseda Smeru-SD a dodáva, že keď upozorňovali na to, že Pfizer na očkovaní brutálne zarába, jačali po nás, že sme extrémisti. „Erika Kaliňáka, nášho podpredsedu, dokonca dnes zobrali na výsluch, lebo si dovolil povedať pravdu - že zisky Pfizeru za tento rok budú 15 miliárd dolárov. Za minulý rok to bolo 9 miliárd, tento rok je oficiálny odhad 15 miliárd. Také sú fakty. Ale to nemôžete povedať, lebo vás bude prenasledovať polícia. Sloboda a demokracia. Skoro ako v stredoveku - iný názor mať nemôžeš, lebo ťa upália. Čo iný názor - ty nemôžeš ani len naznačiť kritiku!“ konštatuje znechutene Blaha.

Keby sa tu vedľajšie účinky vakcín tak fatálne nezľahčovali, 47-ročná žena mohla žiť, hnevá sa Blaha
Už aj Slovensko má prvý prípad keď po očkovaní vakcínou AstrtaZeneca zomrel človek. Žene sa po vakcinácii vytvorili krvné zrazeniny, ktoré sa jej stali osudnými. Na túto smutnú udalosť reaguje aj podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
08 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik


Parádny biznis si podľa Blahu z očkovanie urobili aj televízie, ktoré dostávajú od štátu státisíce na reklamu. „Akúkoľvek racionálnu obavu označujú za extrém, lebo tu nejde o zdravie ľudí, ale o obrovský biznis. A štát, namiesto toho, aby nakúpil lieky, vrátane iverkmektínu, radšej leje peniaze do propagandy,“ hnevá sa podpredseda Smeru-SD. „A odrazu zomrela na AstraZenecu žena. Ako by povedali propagandisti - udrel blesk. A dnes ministerstvo zdravotníctvo pozastavilo očkovanie AstraZenecou. Tým len potvrdilo, že sme od začiatku mali pravdu,“ píše Blaha, podľa ktorého si Slovensko zaslúži normálnu vyváženú diskusiu o očkovaní. Plusy a mínusy.



„Fakty. Kritickú reflexiu. Racionálny odstup. A nie túto severokórejskú propagandu. To naozaj museli umrieť ľudia, aby ste si všimli, že vakcína nie je úsmev? Že má vedľajšie účinky? A že má riziká? Ministerstvo zdravotníctva pozastavilo očkovanie AstraZenecou. Už to odrazu nie je konšpirácia? Tak kto mal pravdu? Zase ten zlý Blaha? Zase ten zlý Smer?“ nakládol Ľuboš Blaha v závere za priehrštie otázok.

Blaha: Zastavme, preboha, tú bandu primitívov, kým celkom nezničia naše krásne Slovensko (VIDEO)
Udalosti z posledných dní poriadne pohli žlčou aj poslanca Ľuboša Blahu. Ako na sociálnej sieti priznal, kým on bojoval v parlamente s koaličnými „pročkami“, zatiaľ koalícia „kopala“ do socializmu. Čítať ďalej
06 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik