Matovič sa nevzdáva slova líder. Tenisky vymenil, džínsy ostávajú, cieľ jasný
12 | 05 | 2021 I Gabriela Fedičová

Igor Matovič rokuje dnes a zajtra so svojím tímom z ministerstva financií, ktorého je lídrom o skvelej budúcnosti závodu U.S. Steel Košice. Matovič sa nevzdáva slova líder. Tenisky vymenil, džínsy ostávajú, cieľ jasný. „Urobiť z U.S. Steel Košice okrem ekonomického lídra aj ekologického lídra východu,“ zverejnil na sociálnej sieti.



Verí vlastným schopnostiam

„Po rokovaniach s predstaviteľmi U.S. Steel, ktoré som viedol ako premiér, dnes ich budem za slovenskú stranu viesť ako minister financií, pod ktorého spadá plán obnovy...“, napísal minister financií na sociálnej sieti.

Konečne budú mať občania z vakcín na výber. Sputnik bude tiež v hre a vieme od kedy!
Minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský na brífingu konečne povedal Slovákom toľko očakávanú vetu! "Pracujeme na tom, aby mal občan vakcínu na výber." Informuje o tom portál startitup.sk. Čítať ďalej
12 | 05 | 2021 | Diana Zaťková

Rezort financií v zverejnenej tlačovej správe bol konkrétnejší

Rokovania sa dotknú aj prechodu na nízkouhlíkovú ekonomiku či zníženia emisií skleníkových plynov v priemysle, píše portál SME. Takéto osobné rokovania sú mimoriadne dôležité a zvlášť s jedným z našich najväčších zamestnávateľov na Slovensku. Dobrou spoluprácou medzi firmami a štátom vznikne významné partnerstvo, vďaka ktorému dokážeme najlepšie splniť envirociele, ktoré sme si stanovili,“ povedal Igor Matovič.
Plán obnovy počíta so sumou takmer 363 mil. eur

„Projekty z plánu obnovy výrazne pomôžu zlepšiť situáciu, v ktorej sa Slovensko nachádza. Je to priestor na to, aby znečisťovatelia investovali do najlepších technológií, aké sú momentálne dostupné,“ uviedol podľa portálu SME štátny tajomník ministerstva financií Marcel Klimek.

Vládou schválený plán obnovy počíta pri dekarbonizácii priemyslu so sumou takmer 363 mil. eur.



Súd opäť pokračuje: Čistý deň žiada od exposlankyne Blahovej 60-tisíc a ospravedlnenie
Kauza resocializačného zariadenia Čistý deň v Galante vypukla v roku 2016 po tom, ako naň upozornila vtedajšia poslankyňa parlamentu Natália Blahová. Tá dnes čelí súdnej žalobe, v ktorej od nej nezisková organizácia Čistý deň žiada ospravedlnenie a... Čítať ďalej
12 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik