Miliardár Elon Musk šokuje: Prvýkrát priznal, že trpí miernym autizmom
10 | 05 | 2021 I Tibor Sipos
Americká komediálna relácia Saturday Night Live v noci na nedeľu ako hosťujúceho moderátora privítala podnikateľa a miliardára Elona Muska. Okrem malých rolí si Musk pripravil aj úvodný monológ. Oznámil, že má ľahkú poruchu autistického spektra, píše iDnes.

Kým agentúra AP Muskove vystúpenie označila za kombináciu pokory a arogancie, podľa agentúry Reuters 49-ročný šéf automobilky Tesla a zakladateľ vesmírnej spoločnosti SpaceX prišiel do relácie podporiť svoju obchodnú značku.

"Moderovať Saturday Night Live je skvelé, a to myslím vážne. Niekedy, keď niečo poviem, musím dodať, že to myslím vážne," uviedol Musk, ktorému sa vytýka, že hovorí príliš monotónne. Zároveň povedal, že je prvý moderátor tejto relácie s Aspergerovým syndrómom - alebo aspoň prvým, ktorý to priznal.

Podľa AP je to zrejme prvýkrát, čo úspešný podnikateľ verejne priznal, že trpí touto ľahkou formou autizmu, ktorá okrem iného sťažuje vytváranie sociálnych kontaktov.

Priateľka Elona Muska sa nechala zjazviť ako mimozemšťan!
Kanadská hudobníčka Grimes (33), ktorá randí s miliardárom a najaktívnejším vesmírnym dobyvateľom Elonom Muskom (49), si nechala urobiť bizarné tetovania. Aj keď ide viac o zjazvenie ako tetovanie, píše portál Ahaonline. Čítať ďalej
15 | 04 | 2021 | Tibor Sipos