Ak ide o Kolíkovú, liberálne médiá sú ticho ako macko Uško hodinu po večerníčku, píše Blaha
10 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

"Všimnite si to ticho liberálnych médií. V parlamente práve Smer odvoláva ich milovanú ministerku Kotlíkovú. A oni nič. Tíško, tichučko ako Macko Uško hodinu po Večerníčku." Citát Ľuboš Blaha


"Máme tonu dôkazov o podvodoch a zlodejinách rodinnej firmy Kolíkovcov, z ktorej Kolíková čerpala zisky." Avizuje zjavne zaujímavú diskusiu v parlamente poslanec Smeru Ľuboš Blaha na sociálnej sieti.

Reprofoto status FB (@Ľuboš Blaha)

Dôkaz za dôkazom

" Máme tonu dôkazov, ako cez firmu svojho brata vyciciava štát. Predražené zákazky, miliónové kšefty. Od Corleonovcov ste takú rodinnú sieť ešte nevideli."

"Máme tonu dôkazov, ako zneužíva funkciu, ale ona si kupuje ticho médií cez podporu liberálnych mimovládok. Státisíce pre slniečka." Prikladá Blaha do statusu.

Blaha: "Papaláši na čele s prezidentkou dnes na Slavíne odstavili protifašistických bojovníkov!"
Blaha pení. Každoročné oslavy výročia konca vojny na Slavíne, dnes dostali trpkú príchuť. Ľuboš Blaha tvrdí, že prezidentka a ústavní činitelia si privlastnili oslavy a protifašistických bojovníkov, ktorí každý rok kladú vence, odstavili.... Čítať ďalej
08 | 05 | 2021 | Petra Demková

Farizejské médiá, plné fráz o "objektivite"

"A ajhľa, slniečkarske médiá čušia ako voš pod chrastou. Keď odvolávali našich ministrov, tak tu z toho boli celé dni palcové titulky a zúrivý lynč. No keď sa odvoláva Kolíková za ťažké zlodejiny, tak riešia smrť Obamovho psa. A dokonca po polroku prišli na to, že kšefty Matovičovcov s Arcou sú podozrivé. Odrazu."
Slovenská mediálna "superstar"

Medzititulok Blaha hneď vysvetľuje: "Kolíkovú si liberáli pestujú ako novú hviezdu. Nové slniečko. Nová dúha. Slúži neoliberálnym kruhom, poslušne plní pokyny. A tak sa prižmúri očko, že po vražde Kuciaka ostala vo vláde Smeru dlhšie ako sám Robert Fico."
Rúcajú sa im konšpirácie o Kuciakovi

"Po nás hulákajú, že môžeme za Kuciaka, lebo sme práve vládli. Hyenistický nezmysel. No zvláštne, že pri Kolíkovej nevadí, že vtedy vládla - Mária môže. Kaviareň odpustí aj Sorosove médiá.

"Nás tu kameňujú, ale pri nej nevadí, že im rúca ich obľúbenú konšpiračnú teóriu o Kuciakovi, cez ktorú povalili vládu - pri nej nevadí ani to, že si jej rodina pakuje vačky z peňazí daňových poplatníkov a okráda bežných ľudí.
"Je to bastard, ale náš bastard"

Ľuboš Blaha používa trefný citát. "Jeden americký prezident to raz vyjadril úplne presne, keď obhajoval jedného proamerického krvavého a skorumpovaného diktátora - je to bastard, ale náš bastard. Ich ľudia môžu všetko. Prejde im aj to, že ´zomreli´ generála Lučanského, že zomierali vo väzbe ľudia, lebo nedostali od štátu zdravotnú pomoc. A Mária môže všetko."

"Bojujeme, priatelia. Od rána sa snažíme odvolávať ministerku Kolíkovú - médiá môžu natierať Kolíkovú na ružovo, koľko len chcú, ale Slováci vidia, čo je zač. Slováci vidia to zlo, čo z nej srší. Vedia, kto kradne. A vedia, kto môže za smrť generála. Vedia."

(Medzititulky red. HD.)

„Vojna“ Korčok vs Blaha. „V prvom rade podporte Slovákov a až potom zahraničie!“ odkazujú ľudia
Kritika Ľuboša Blahu smerom k Ivanovi Korčokovi za údajné financovanie bieloruskej opozície ministra zahraničných vecí zrejme zabolela. Na adresu podpredsedu Smeru-SD použil slová, ktoré sa ho dotkli. Na Slovensku sa teda rozhorela ďalšia „ostrá... Čítať ďalej
07 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik