V TA3 to vrelo! Kolíková zaútočila na novú moderátorku
09 | 05 | 2021 I Diana Zaťková

Tá je to teda dala! Ministerka Kolíková prešla do útoku. Miesto toho, aby obhajovala kauzy, kvôli ktorým bude čeliť odvolávaniu v parlamente, zgustla si na novopečenej moderátorke relácie V politike televízie TA3. 


Nová moderátorka nedeľňajšej diskusnej relácie televízie TA3 mala náročnú premiéru. Bývalá politička strán SDKÚ či Slobodné fórum Zuzana Martináková a šéfka spravodajstva televízie nahradila na poslednú chvíľu moderátora Norberta Dolinského, ktorý pred kamerami skončil po alkoholovom excese za volantom, píše portál eReport.sk.

Premiéra sa však nezaobišla bez problémov. Jej hostka, šéfka rezortu spravodlivosti Kolíková, totiž prišla do štúdia pravdepodobne riadne nabrúsená. Miesto toho, aby sa obhájila pred národom, začala obviňovať Martinákovú.

Kolíková: „Úprimne, nemám obavu o výsledok"
Ministerka spravodlivosti dnes skonštatovala, že v koalícii pokračuje diskusia o návrhu opozície na jej odvolanie. „Úprimne, nemám obavu o výsledok. Samozrejme, žiadne odvolávanie nie je príjemná záležitosť,“ povedala pre portál Trend. Informácie o... Čítať ďalej
09 | 05 | 2021 | Gabriela Fedičová


Moderátorku obvinila zo zaujatosti a vytkla jej, že jej manželom je hovorca strany Hlas. „Váš muž robí poradcu pre Hlas,“ povedala ministerka a upozornila, že ide o konflikt záujmov. Dodala, že televízia má predsa veľa iných moderátorov, ktorí mohli v diskusnej relácii Norberta Dolinského nahradiť.
Saková sa zastala moderátorky

Martináková takéto obvinenie odmietla a Kolíkovú ubezpečila, že jej dáva predsa štandardné otázky, tak ako každému inému politikovi. Moderátorky sa zastala aj ďalšia hostka relácie Denisa Saková. „Nechápem prečo tu dnes tu musíte atakovať pani moderátorku aj mňa, prečo ste sem prišli bojovať” odvetila Saková.

V každom prípade, ak sa už Kolíková neobhájila pred verejnosťou, bude to musieť urobiť v pondelok v parlamente. „Tie podozrenia, ktoré tu máme sú vážne a kvôli tomu bola zvolaná mimoriadna schôdza,” dodala Saková.

Kolíková má odvolávaniu čeliť v pondelok, utorok pokračuje riadna schôdza parlamentu
Poslancov čakajú počas týždňa dve schôdze Národnej rady (NR) SR. V pondelok (10. 5.) od 10.00 h by sa mala začať mimoriadna schôdza iniciovaná opozíciou. Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková (Za ľudí) má na nej čeliť odvolávaniu.... Čítať ďalej
09 | 05 | 2021 | tasr