Som jednou z miliónov, ktorí sa rozhodli nezaočkovať. Obmedzia moju slobodu?
09 | 05 | 2021 I Diana Zaťková

Názor Jani Allanovej ( Russia Today)



Mainstreamové médiá a lekárska ortodoxia tvrdia, že každý musí dostať vakcínu - alebo čeliť vylúčeniu z každodenných slobôd a vyhýbať sa spoločnosti. Neuvedomujú si, aký fašistický je tento názor? Pýta sa spisovateľka a redaktorka Jani Allanová.




Toto nie je lobbing proti očkovaniu. Je to triezva diskusia o otázke občianskych slobôd, vysvetľuje Allanová.

Od marca 2020 sme boli nútení nosiť rúška. Rúško je krucifix. Signalizuje spoločnosti, že ste veriaci. Spoločnosť informuje, že konáte v súlade s pravidlami. Hovorí, že ste spokojní s blokovaním, pretože, hej, nemusíte chodiť do práce a stále dostávate „stimulovanú“ podporu.

Jediným najúčinnejším spôsobom rozbitia človeka je sociálna izolácia a dištancovanie sa. Nenapraviteľné škody sa páchajú na deťoch najmä vynúteným nosením rúšok.

V každej slobodnej spoločnosti by sme mali byť schopní klásť otázky a rozhodnúť sa, či podstúpime alebo nie lekárske ošetrenie. Ale každý, kto kladie otázky, je automaticky označený ako „protispoločenský živel“.

Mazurek: Kto chce, nech sa zaočkuje, ale drahé štátne reklamy sú plytvaním. Peniaze potrebujeme inde!
Reklamná kampaň na očkovanie proti koronavírusu musí byť agresívnejšia, pretože ľudí, ktorí si chcú dať pichnúť niektorú z vakcín nie je toľko, koľko sa predpokladalo. Tvrdí to štát. Naliatie státisícov do reklamy ale kritizuje poslanec Milan... Čítať ďalej
09 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik


Predstava, že existuje iba jedna vedecká doktrína, ktorú je potrebné dodržiavať, je v skutočnosti sama osebe anti-vedecká. A to nie je len môj pohľad, ale aj názor vedcov.

Predstava, že sloboda prejavu v Amerike existuje dodnes, je nezmysel. Tí, ktorí sa odvážia spochybniť účinnosť mnohých očkovaní, sú zrušení a zostudení. Sú odľudštení a „iní“.
A čo ústava?

Prvý dodatok k ústave Spojených štátov bráni vláde v tom, aby regulovala náboženstvo, obmedzovala slobodu prejavu, slobodu tlače, právo na zhromažďovanie, alebo právo podať žiadosť o nápravu sťažností. Bol prijatý 15. decembra 1791 ako jeden z desiatich dodatkov, ktoré tvoria listinu práv.

Duchovná degradácia Ameriky sa zrýchľuje (Svjatoslav Kňazev)
Komentár Svjatoslava Kňazeva (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
08 | 05 | 2021 | Iveta Machová


Predpoklad prvého pozmeňujúceho a doplňujúceho návrhu je jedinečný. Povoliť slobodu prejavu znamená umožniť niekomu, kto s vami nesúhlasí, vyjadriť svoj názor, nech by to bolo akokoľvek urážlivé.

Práve táto sloboda slova urobila Ameriku skvelou. No pripravte sa na to, že sa urazíte. Aké tragické je, že tlač je teraz vládnymi strážnymi psami.
Mainstream vám to vytmaví

„The View“, denná talkshow na ABC, je len jedným z mnohých outletov, ktoré sa snažia ponížiť a zahanbiť tých, ktorí nesledujú schválené Covidove rozprávanie. Posledných pár týždňov som sledovala, ako moderátorka Sunny Hostinová uráža Američanov, ktorých označila za „váhavú“ s vakcínou.

Konšpirácie sa stávajú skutočnosťou. Únik covidu z laboratória už nie je len dezinformačná teória
08 | 05 | 2021 | Imrich Kovačič


Tu je jej príklad života, slobody a hľadania šťastia v Amerike v roku 2021: „Keď sa pozriete na ľudí, ktorí sa neočkujú, pretože je to štvrtina Američanov, ktorí sa neočkujú, bieli evanjelici, 45% uviedlo, že sa nenechajú  zaočkovať ... Republikáni, takmer 50% odmieta dostať očkovaciu látku. Kvôli týmto konkrétnym skupinám nedosiahneme stádovú imunitu."

"Hovorím, že sa musíme vyhýbať tým, ktorí odmietajú očkovanie. Rovnako ako teraz v určitých štátoch ... v obchodoch sú umiestnené nápisy na výkladoch - bez rúška je vstup zakázaný. Myslím, že ak ste neboli zaočkovaní, mali by zakáz vstup tiež. Chceš nastúpiť do lietadla? Musíš byť očkovaní. ... Nemáte slobody, ktoré prichádzajú s imunitou. Niečo sa musí zlomiť. Ak je vašou osobnou voľbou, že sa nenecháte zaočkovať, potom nebudete môcť porušovať práva tých, ktorí sa rozhodli chrániť svojich spoluobčanov.“

Hillary chce „globálne zúčtovať“ s „dezinformáciami“. Ale len s tými pravicovými
Názor Zacharyho Leemana (Russia Today) Čítať ďalej
08 | 05 | 2021 | Diana Zaťková


A samozrejme všetky tieto nablýskané ženy v mainstreamových médiách so svojimi veľkými a silnými zubami súhlasia s tým, že Donaldovi Trumpovi musí byť zakázaný prístup na každú platformu a potrestať ho za jeho údajné nesprávne zaobchádzanie s vírusom.

"Toľko ľudí visí na každom jeho slove. Stále predstavuje hrozbu pre verejnú bezpečnosť,“ vysvetľuje Hostinová. "Môže poškodiť verejnú bezpečnosť a poškodiť túto krajinu. Je príliš nebezpečný. Kontaminuje éter. “
Liečba horšia ako choroba

Táto subjektivita cenzúry je dôvod, prečo je liečba horšia ako choroba.

Žijeme vo svete, ktorého znakom je ohromujúce pokrytectvo. Pohľad ľavičiarov na potrat je: „Moje telo, moja voľba.“ Názor ľavičiarov na vakcíny však znie: „Vaše telo, moja voľba.“

Veľký prehľad (ne)spravodlivosti v ére Kolíkovej aj kovidovej
Ľuďom blízkym odvolávanej ministerke Kolíkovej sa v biznise so štátom až podozrivo darí. Jej brat Michal vraj zarobil na predražených dodávkach techniky takmer 1,5 milióna eur, pričom v rovnakej firme je údajne spoločníčkou Kolíkovej nevlastná... Čítať ďalej
08 | 05 | 2021 | René Skalný


Konsenzus týchto ľudí - a možno ich nájsť na všetkých ostatných bežných kanáloch a v novinách, nielen v ABC - spočíva v tom, že nechcú, aby boli okolo nich neočkovaní ľudia. Neočkovaní ľudia sú nečistí a mali by byť potrestaní. Nemali by mať dovolené voziť svoje deti do škôl, do reštaurácií, na okružné plavby alebo dokonca na prechádzky do parku. Neopováž sa ku mne priblížiť bez vakcíny!

Znamená to, že mám zakázaný vstup do lietadiel, obchodov a kancelárií, ako žiada Hostinová?

Môže vás štát prinútiť, aby ste si vzali vakcínu s odmenou za každodenné slobody? Technicky nie. Roe v. Wade rozhodol, že nikoho nemožno diskriminovať na základe aspektu jeho anamnézy, takže pokiaľ Najvyšší súd USA tento prípad neprekoná, vakcína a očkovacie pasy sú v skutočnosti protiústavné a nezákonné.

Elita už ani netají, že chce zo sveta urobiť digitálny koncentračný tábor
„Teraz už nestojí otázka tak, či nám hrozí celosvetový digitálny koncentračný tábor. Už je najvyšší čas začať niečo robiť, aby sme sa raz ozaj nestali jeho väzňami,“ varuje známy ruský ekonóm Michail Chazin. Uviedol... Čítať ďalej
09 | 05 | 2021 | Imrich Kovačič


Texaský pediatr Peter Hotez, za ktorým stál Bill Gates, uverejnil nedávno článok v časopise Nature. Hotez tvrdí, že existuje „anti-vaxová agresia“, a že anti-vaxxera stavia na jednu úroveň s kybernetickým zločincom a jadrovým teroristom. Chce, aby OSN ustanovila šokové jednotky, ktoré by ich prenasledovali a eliminovali.

Mainstreamové médiá teraz účinne označujú anti-vaxxerov za teroristov. Skeptici v očkovaní sú nebezpečenstvom a rizikom pre spoločnosť, zatiaľ čo BLM a Antifa sú dobrí chlapci.

Príkladom je aj guvernérka Michiganu Gretchen Witmerová, ktorá si kvôli očkovaniu urobila z celého svojho štátu rukojemníkov . Vakcína alebo uzamknutie.

WHO žiada Big Pharmu o všetky údaje o vakcínach. Aj tie negatívne
08 | 05 | 2021 | Diana Zaťková

Fašistický nátlak

Jedná sa o fašistický nátlak, ktorý porušuje obmedzenia lekárskych experimentov, porušuje základné ľudské práva a požiadavku informovaného súhlasu. Určite by sa takáto taktika nikdy nemala uplatňovať alebo tolerovať v slobodnej spoločnosti!

Musia sa tí, ktorí sa rozhodnú zostať bez očkovania, biť za svoje zvrchované práva na svoje vlastné telá. Majú byť verejne vylúčení a potrestaní? Po prijatí norimberských rasových zákonov v Nemecku v roku 1935 boli Židia vylúčení, diskriminovaní a neskôr museli nosiť žltý znak, aby zviditeľnili „nepriateľa zvnútra“.

Zdá sa, že súčasné mainstreamové médiá majú v úmysle vytvoriť dvojúrovňovú spoločnosť: ctnostní očkovaní a nečistí neočkovaní. Covid apartheid?

Expert WHO: Politici sa mýlia, pandémiu sa nepodarí zastaviť len očkovaním
Riaditeľ programu Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) pre mimoriadne situácie Michael Ryan v piatok uviedol, že presvedčenie niektorých politických lídrov o tom, že pandémiu koronavírusu sa podarí zastaviť len očkovaním obyvateľov, je mylné,... Čítať ďalej
08 | 05 | 2021 | Diana Zaťková