Sekta OĽaNO sa finančne prisala na štát a z titulu moci likviduje mysliaci odpor
07 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

To sa to zarába na štáte - jeden nakúpi za milióny testy a druhý zas od štátu vycicia milióny za ich nútené použitie. A kto sa stavia na odpor, je likvidovaný. Efektívne, aj s celými rodinami - nezávislá stredná vrstva už si vypočula, čo ju za kritiku čaká. (Ivan Brožík)


To nevymyslíš, to musíš zažiť. Stovky miliónov minie premiér cez akúsi zhodou okolností trnavskú firmu na nákup testov. A jeho stranícky druh, dnes už v pozícii štátneho tajomníka v rezorte zdravotníctva tie testy vo svojich päťdesiatich mobilných miestach zas minie. Štát mu zabezpečí povinnosť testovania a zaplatí mu aj ten výkon. za 300 000 mesačne. Dobre čítate. Milióny takpovediac na druhú do kešene "našich".
Amorálny hnus

Zlč národa preteká vrchom a čoraz viac sa ozýva, že sa to musí zastaviť. Tak zas v pozícii ministra financií treba nabehnúť a sľúbiť nemožné. 200 eur na dieťa. Znie to nádherne. (Odhliadnuc od náhody, že rodiny členov sekty OĽaNO sú zväčša nadpriemerne mnohodetné.)

Drucker: "MOMky sú obrovským biznisom ľudí z OĹaNO, nový štátny tajomník na nich zarába 300 000 mesačne!"
"Byť štátnym tajomníkom a mať 300 000 eur mesačne od štátu!" upozorňuje Drucker na facebooku na nevídané zárobky nového člena Lengvarského suity. Predseda politickej strany Dobrá voľba Tomáš Drucker si vo svojom statuse na sociálnej sieti vzal... Čítať ďalej
07 | 05 | 2021 | Diana Zaťková

Ak nepatríte k sekte, máte smolu

Zamestnanci štátu sa nebúria. Tá armáda stotisícov submisívnych je rada, že je rada a že má obživu. Neriskuje nič, najmä, keď všetky štátne inštitúcie ovládla na manažérskych postoch sekta. Keď si sekta robí nároky aj na to, že eurofondy, patriace všetkým občanom Slovenska, potečú iba cez jej "našich". Jej "naši" rozhodnú, kto koľko dostane. Ozaj, je iba náhoda, že Žilinský kraj dostal z Eurofondov najviac? Pôsobí tam Erika Jurinová zo sekty, ďalej ministerka Remišová, ktorá sedí na prameni a pán Šeliga, donedávna ešte podpredseda NR SR.

Iné kraje také šťastie v zastúpení svojich lokálpatriotov pri kohútikoch s peniazmi nemali. Ale to iba tak, akosi "popri" téme. Vráťme sa k sekte a vynucovaniu si poslušnosti z jej pozícií a hlavne "držhubného" v podobe protestnej pasivity strednej vrstvy.
Primitivita a vzdelanosť sú ako voda a oheň

Primitívom vždy prekážala vzdelanosť a schopnosť kohokoľvek samostatne sa uživiť. Dokonca, uživiť si celé rodiny. Diktátorom  prekáža už len preto, že myslí. A myslí a rozmýšľaaj o tom, čo diktátori práve páchajú. Boľševici likvidovali strednú vrstvu za pochodu. S príchodom prvého despotu Mečiara sa táto likvidácia úspešne oživila. A garnitúra sekty nadviazala úspešne na overené tradície.

Plánovači z ministerstva si do kolónok v rozpočte zdravotníctva kreslia vymyslené sumy
Centrálni plánovači na ministerstve si každý rok do kolónok v rozpočte zdravotníctva kreslia vymyslené sumy na rôzny typ starostlivosti. Dúfajú, že sa poisťovne budú podľa ich tabuľky správať. Pre TASR to povedal analytik Inštitútu ekonomických a... Čítať ďalej
07 | 05 | 2021 | tasr

Zničme ich, ak už nechcú podporovať nás!

Živnostníkom odoberieme paušálne výdavky. Živnostníkom a malým podnikateľom odoberieme odpočítateľné položky. Zdvihneme dańové a odvodové zaťaženie. Rodičom študujúcich detí vezmeme prídavky práve počas ich štúdia na vysokých školách. Veď načo sú nám absolventi? Žiť sa dá aj s falšovaným diplomom a ako dobre - nevidíte?

Zlikvidujme ich, vezmime im obživu, vezmime obživu ich rodinám, iba preto, že s nimi nemôžeme manipulovať. Vyhladujme ich. Vezmime prácu státisícom, ktorí sú na týchto podnikateľoch existenčne závislí. Nepodporujú nás, tak nech nie sú.
Nezávislosť je triedny nepriateľ

"Každá krajina je natoľko silná, nakoľko silná je jej stredná trieda." Písal môj známy iba nedávno.  "A to nielen ekonomicky. Inak volí a stojí si za názorom človek ekonomicky nezávislý a inak niekto, kto bude vidieť ako spasiteľa toho, kto mu sľúbi nejakú smiešnu almužnu. A kto je podstatná a vlastne hlavná časť strednej triedy v normálnej krajine? Živnostníci a drobní podnikatelia plus inteligencia. Etalóny politickej nemanipulatívnosti sociálnymi idiotmi. "

"Pre vyrastajúce dieťa/dospievajúceho mladého človeka je lepšie, keď vidí, ako rodičia zveľaďujú rodinný podnik a čím viac sa posnažia, tým lepšie sa majú, než nadobudnúť presvedčenie, že celoživotným zdrojom príjmu má byť poberanie dávok. Takto bude z celého Slovenska jeden Luník IX!" argumentuje môj známy a nemôžem s ním nesúhlasiť.
Ku dňu matiek s láskou od sekty

Ozaj, matky bez práce - na, tu máte, vy nedostanete nič! Lebo ste flákačky. Ste spodina, ktorá si nezaslúži nič. Ani žiť.

Príde vám toto všetko ešte normálne, akceptovateľné?

Blaha: Je najvyšší čas zbaviť Matoviča právnej spôsobilosti. Zavrieť na psychiatriu a zahodiť kľúče
Blaha vs Matovič. Dvojica, ktorá nenájde vzájomný pokoj azda ani v hrobe. Podpredseda Smeru-SD si opäť podal šéfa OĽaNO, ktorý je, podľa neho, hodný na psychiatriu, prinajmenšom okamžitého odchodu z politiky. Čítať ďalej
07 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik