"Naď je len ratlík, čo šteká ako Amerika píska. Mal by sa zamyslieť, ak má čím," tvrdí Belousovová
07 | 05 | 2021 I Diana Zaťková
"Naďove vyjadrenia na adresu Ruska mi pripomínajú štekanie malého ratlíka, ktorý si chce zaslúžiť odmenu od pánička - strýčka Sama," prirovnala Anna Belousovová vo svojom statuse na sociálnej sieti ministra obrany Jara Naďa k otravnému uštekanému psíkovi.


V týždni po desiatom máji bude Slovenské cesty brázdiť až 37 vojenských konvojov cudzích armád. To je päť a viac presunov denne. V tlačovej správe o tom slovenskú verejnosť upovedomilo priamo ministerstvo.


"Nemám žiadne ilúzie o intelektuálnych schopnostiach členov tejto vlády. Keby vyhlásili súťaž v ich tuposti asi by som mala problém tipovať víťaza. Dnes u mňa vyhráva minister obrany Naď," začala úvahu na margo vojenských manévrov Belousovová.




"V čase keď Ministerstvo obrany SR upozorňuje, že len od 10. do 16. mája bude cez naše územie 37 !!! presunov spojeneckých vojsk, si tento minister dovolí kritizovať Rusko za to, že ruské vojská sa od svojej západnej hranice síce stiahli, no budú aj tak blízko a vo veľkom počte," komentuje ďalej politička.


Niekto sa definitívne zbláznil, alebo je vojna? Ďalších 37 presunov cudzích armád za týždeň po Slovensku!
Zažívame to týždeň čo týždeň. Niekto v tom má asi úchylnú záľubu. Alebo jeho servilita dosiahla vesmírnych výšok. 37 armádnych presunov cudzích vojsk po území Slovenska za týždeň. Ministerstvo obrany spravilo z našej vlasti vojnovú zónu a niekomu... Čítať ďalej
07 | 05 | 2021 | Ivan Brožík




Podľa Belousovovej sú jeho vyjadrenia dôkazom toho, že v dnešnej politike nie sú žiaduci ľudia, ktorí vedia rozmýšľať vlastnou hlavou. "Naopak v kurze sú poslušní tupci a Naď je toho živým dôkazom," neberie si servítku pred ústa.


"Otvorte si atlas, nájdite si mapu Ruska a zistíte, že ruskí vojaci sú na svojom území !!! A ak si ešte pozriete, kde sa nachádza USA, kde Európa a Západná hranica Ruska, možno vám dôjde, ak má čím, že vojaci USA sú tisícky kilometrov od svojho domova a nemajú tu čo robiť," vysvetľuje Belousovová Naďovi zemepis.


Politička vraví, že stále nechápe, akú logiku má v čase, "keď naše územie slúži ako korzo pre presun vojsk NATO kritizovať Rusko".  "Ako vidno, pán minister síce možno diplomovku neodpísal, ale štúdium na ňom stopy nezanechalo. Medzery má ešte zo základnej školy," uzavrela Belousovová.


Dáta bez pátosu Mikasovi: "Predĺžiť núdzový stav vláda vie, no opraviť chybný Covid automat? Nie je chuť ani čas!"  
Analytici zo spolku Dáta bez pátosu tentokrát už poriadne naložili Jánovi Mikasovi. Už celé týždne totiž upozorňujú na chybný Covid automat, ktorý nezmyselne blokuje uvoľnenia. Keď treba predlžovať núdzový stav, vláda sa vždy vie zísť a konať... Čítať ďalej
07 | 05 | 2021 | Petra Demková