Draxler: Oni nemajú hanby a ani sa neboja, či to ľudí naštve. Je im to jedno!
07 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Vlna kritiky sa už vznáša aj na nového ministra zdravotníctva, ktorý si dosadil za štátneho tajomníka muža, ktorý podľa exministra Juraja Draxlera je „testovací veľkopodnikateľ“.


Predvolebným sľubom súčasnej koalície, že na vysoké štátne posty nebudú dosadzovaní „naši“ ľudia už neverí takmer nikto. Klinec do rakvičky planých sľubov zatĺkol aj nový minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský, ktorý si do funkcie štátneho tajomníka dosadil „zaujímavú persónu“. A práve to vo svojom statuse kritizuje exminister školstva Juraj Draxler.

„Nový štátny tajomník ministerstva zdravotníctva je testovací veľkopodnikateľ: vlastní až 20 testovacích („mobilných odberových“) miest!!! Mne sa hádam sníva. Oni nemajú hanby, navzájom previazaní ľudia si takto povyrábali biznisy, potom sa navzájom dosadzujú do vysokých štátnych funkcií a ani sa neboja, či to ľudí naštve. Je im to jedno,“ konštatuje sklamane na sociálnej sieti Draxler.



Igor Matovič urobil aj z vlastných ľudí debilov, smeje sa Juraj Draxler
Kroky Igora Matoviča sú často prekvapením aj pre jeho spolustraníkov a poslancov v parlamente. Potvrdilo sa to, ako píše na sociálnej sieti exminister Juraj Draxler aj teraz, pri návrhu na zvýšenie DPH Čítať ďalej
03 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik