Šokujúci príbeh Kataríny: Pátrala po biologickej mame, tá si odpykáva 15-ročný trest v base. Je vinná?
06 | 05 | 2021 I Tibor Sipos
Katarínu (33) z Bratislavy opustila matka, keď bola ešte dieťa. Dcéra sa ju rozhodla vypátrať. Na ceste po spoznaní biologickej matky, ktorá si odpykáva 15-ročný trest odňatia slobody, našla aj nevlastnú sestru, informuje Nový Čas.
Hľadala matku, našla sestru

Katarína mala veľké šťastie, že si ju prisvojila milujúca adoptívna rodina. Teraz je však sama, a tak sa rozhodla vypátrať svoju biologickú matku, ktorá ju opustila, keď bola malá. Pri pátraní na sociálnych sieťach v roku 2019 našla aj dnes už 29-ročnú nevlastnú sestru Júliu. Obe ženy majú spoločný cieľ - pomôcť matke, a to aj napriek tomu, že ju ani nepoznajú.

Matka si odpykáva trest v Ústave na výkon väzby v Nitre za vraždu. Odsedieť si má až 15 rokov. Katarínu šokovala informácia o stave jej biologickej matky. „Nemôžem povedať, že by som k nej mala nejaký vrúcny vzťah. Ja som milovala a vždy budem svoju maminku, ktorá ma vychovala,“ uviedla. A dodala, že jej biologická matka, 52-ročná pani Oľga, bude mať u nej aj napriek minulosti dvere otvorené.

Šokujúci príbeh zúfalého muža, ktorý v nemocnici bojuje s lekármi o život svojej matky (VIDEO)
Spory o účinnosti Ivermectinu pri liečbe CIVID-19 v jeho počiatkoch stále neutíchajú. Svedectvá ľudí, čo s ním mali len tie najlepšie skúsenosti, ale ani tých, ktorým síce pomohol, no po jeho užití mali isté problémy, však takmer žiadne z... Čítať ďalej
30 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Je vinná?

Oľga je väznená za vraždu 1. stupňa. Je odsúdená za smrteľný útok nožom na otca Júlie. Podľa informácií Nového Času ho bodla raz do srdca a raz do nohy. Kataríne sa však tento prípad nezdá a domnieva sa, že jej matka je nevinná. Oľga to svojim dcéram opakuje stále dokola: „Som nevinná a chcem ísť domov.“

Katarína a Julia / Nový Čas




Vražda sa mala odohrať v roku 2010. „Na údajnej vražednej zbrani, kuchynskom noži, sa podľa znalca nenachádzali odtlačky prstov odsúdenej, dokonca sa na ňom nachádzala DNA štyroch zmiešaných stôp,“ tvrdí advokát Ladislav Krčmárik.

„Pani Oľga bola nakoniec odsúdená na nepodmienečný trest vo výmere 15 rokov. Trest považujem za nespravodlivý a v rozpore s vykonaným dokazovaním. V priebehu konania nebol predložený zo strany obžaloby žiaden priamy dôkaz, ktorý by jednoznačne preukázal vinu,“ dodal rozhorčene.


 

 

 

 


Neuveriteľný príbeh taxikára Jakuba a jeho zákazníkov vo Fakultnej nemocnici v Nitre
Zdravotníci v nemocniciach sú z boja proti koronavírusu unavení a ľudia im za ich prácu nie raz zatlieskali. To, čo zažil Jakub Varga v nitrianskej nemocnici však, na potlesk podľa neho určite nie je. Čítať ďalej
24 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik