Jediné, čo Šeliga vie, je ožierať sa ako posledná socka zo staničného výčapu, smeje sa Blaha
06 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Prešľap poslanca Juraja Šeligu, ale v podstate i Lucie Žitňanskej a bratislavského župana Juraja Drobu si vychutnal podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha. Asi najväčšiemu kritikovi súčasnej koalície spomínaná trojica nahrala doslova na smeč.


Vodu kážu a víno pijú. A to doslova. Trojica politikov, ktorú pristihli paparazzi, priznala, že si v podniku redaktora Hríba dala aj pohárik vínka. Pravda, to popri tom ako „vážne“ rokovali. No a nebol by to Ľuboš Blaha, aby si nechal takúto príležitosť ujsť a nevenovať sa jej v statuse na sociálnej sieti.
Išiel to dať na strašne seriózneho kravaťáka a skončil ako pankáč Sid Vicious zo Sex Pistols

„To sa mi snáď iba sníva. Juraj Šeliga sa scápal v Hríbovom podniku a porušil všetky pandemické opatrenia a ešte z neho kaviareň robí hrdinu, že odstúpil z vedenia parlamentu,“ začína status Blaha a dodáva, že nikto by nepovedal ani pol slova, keby to tu Šeliga nehral na najslušnejšieho z najslušnejších.

„Moralizoval, mentoroval, loboval za pandemické opatrenia, ktoré zničili kopu podnikov. A potom sa zoberie s frajerkou a županom, na hulváta si prenajmú krčmu, aj keď vedia, že vnútri je sedieť zakázané a potácajú sa pred podnikom ešte aj po deviatej, hoci každý iný podnik už musí mať zavreté,“ šije Blaha do trojice hriešnikov. „Išiel to dať na strašne seriózneho kravaťáka a skončil ako pankáč Sid Vicious zo Sex Pistols. Chlast, baby, rock 'n' roll. Fajn, jeho vec,“ smeje sa z dnes už bývalého podpredsedu parlamentu Šeligu poslanec Blaha.

Hnev ľudí na vládu je obrovský. Toto tu ešte nebolo! Ideme do referenda! Hlása Ľuboš Blaha
Tajné želanie opozície sa dnes stalo skutočnosťou. Petičný výbor odovzdal prezidentke 600-tisíc podpisov pod referendum za predčasné voľby. Neskrývanú radosť z toho mal aj podpredseda Smeru-SD a poslanec parlamentu Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
03 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Trápne na tom je, ako zavíjal na námestiach za Sorosove prachy, hecoval ľudí do ulíc, tancoval na hrobe Jána Kuciaka. A potom došiel do politiky a jediné, čo vie, je sa ožierať ako posledná socka zo staničného výčapu. Preboha, a tie výhovorky. Jasné, mládež, nad siedmym pohárikom kubánskeho rumu iste viedli analytické dišputy o sociálnom pilieri programového vyhlásenia vlády. Jasné, riešili ste OČR-ky a dôchodky, čo iné. Z tých fotiek Šeligu to úplne srší, ako opito mumle, že sa práve ´óčéer´. Prepáčte, ale jediná sociálna vec, ktorú ste mohli riešiť, je, či sa Šeliga vyhrabe z opice do dôchodku. Aspoň si z tých ľudí nerobte srandu,“ píše už „naštartovaný“ Blaha, podľa ktorého sa mal Šeliga vzdať mandátu poslanca, lebo pošliapal všetko, čo jeho strana vyvreskovala celé mesiace.

Oni nielen zabíjali a oberali ľudí o ich sociálne istoty, oni navyše kradli ako straky, rozčuľuje sa Blaha (VIDEO)
Poslanci nášho parlamentu potrebnou väčšinou schválili nielen Programové vyhlásenie vlády, ale tým aj zároveň vyslovili vláde Eduarda Hegera podporu. Nuž a práve toto sa nepáči opozícii, podľa ktorej tu takáto vláda nemá čo robiť. Ľuboš Blaha to v... Čítať ďalej
04 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Šeliga nech ide nadobro preč z politiky a Hríb dostane rovnaký trest ako prešovský krčmár

Odstúpenie z postu podpredsedu parlamentu je podľa Blahu trápne gesto. “Otázkou skôr je, prečo po jednom žúre odstúpi podpredseda parlamentu, ale ministerka spravodlivosti Kolíková z tej istej strany sa drží stoličky, aj keď sme jej jasne preukázali, že jej rodinná firma okrádala ľudí a iná jej firma vycuciava štát,“ obracia podpredseda Smeru-SD pozornosť aj trochu iným smerom.

„A potom je tu ešte jedna vec, ktorá bude ľudí zaujímať. Ako skončí Štefan Hríb. V krčme, v ktorej sa sťali Šeliga so Žitňanskou, je totiž prevádzkarom novinár Hríb, známy americký nadšenec, ktorý vítal všetky americké vojny a tlieskal každému zabitému dieťaťu v Juhoslávii či Iraku. Jeho podnik porušil pandemické opatrenia. Keď tak naposledy urobila jedna prešovská krčma, jej majiteľ strávil Vianoce za mrežami a súd ho okamžite odsúdil na dvojročný trest odňatia slobody v podmienke,“ poukazuje Blaha na iný prípad a na jeho koniec.



„Ak tu nechceme zavádzať dvojaké metre, tak jediné, čo môže nasledovať, je šup - Hríba do basy. Alebo na amerických agentov Hríba a Šeligu platia iné pravidlá ako na nás obyčajných Slovákov?“ pýta sa Blaha a dodáva: „Buď urobte generálny pardon na všetky podniky a už konečne zrušte ten nezmyselný zákaz vychádzania, k čomu dlhodobo vyzývame. Alebo si užite vlastnú medicínu: a Šeliga nech ide nadobro preč z politiky a Hríb nech dostane taký istý trest ako prešovský krčmár. To by bol fér, čo poviete?“

No a na záver „hrá“ Blaha na jeho obľúbenú Sorosovskú nôtu. „Ja len, že za toto chlapcov v Amerike nepochvália. Viete si predstaviť, ako strýko George zúri. Narvú do nich prachy, vyškolia, pretlačia... a oni namiesto politiky organizujú opiáše a strápňujú celú bratislavskú kaviareň. Nejako sa vám to slušné Slovensko nevydarilo, pán Soros,“ končí status Ľuboš Blaha.

Pán Matovič, practe sa už konečne z verejného života, už ste narobil škody dosť, vyzýva Blaha
Matovičov „šialený“ nápad zvýšiť DPH na 25 percent prirodzene patrične okomentoval aj ľavičiar Ľuboš Blaha. Na sociálnej sieti napísal, prečo sa mu navrhovaný krok ministra financií nepáči. Čítať ďalej
03 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik