Zaočkovaný Viktor Vincze: Je aj on súčasťou platenej kampane na vakcínu?
05 | 05 | 2021 I Tibor Sipos
Týždeň po svojej manželke Adele Vinczeovej je zaočkovaný aj moderátor Viktor Vincze. Vakcinácia obyvateľstva je hlavnou témou jeho sociálnych sietí pomerne často, až by niekto mohol nadobudnúť pocit, že je za kampaň na očkovanie platený.

"Astra je tam. Neváhajte ani vy," napísal minulý týždeň na sociálnych sieťach moderátor Viktor Vincze pod snímkou svojej polovičky Adely, ktorú práve očkovali vakcínou od spoločnosti AstraZeneca. "Ja stále čakám", dodal.

Aj sa dočkal. 30-ročný moderátor nedávno pridal na siete fotografiu, na ktorej mu rovnako ako Adele trčí injekcia s vakcinačnou látkou z ramena. "Na Národnom futbalovom štadióne mi večer pichli BioNTech/Pfizer. Doktor najprv volal všetky diagnózy podľa vyhlášky a keď stále zostávali voľné kusy, vyzval nás - darcov krvi," napísal do popisu snímky.



Na ľudí, najmä svojich priaznivcov, pritom často apeluje, aby sa nechali zaočkovať aj oni. Otázkou už teda len ostáva, či to robí zadarmo. "Bol som pripravený na hocakú registrovanú dávku a až vnútri sme sa dozvedeli, čím dnes očkujú. Nejdem nikoho z vás presviedčať, ja ale inú cestu nevidím. Čím menej ľudí bude zaočkovaných, tým viac tu bude ten vírus vyhnívať, mutovať a táto agónia sa bude len predlžovať. A ja mám opatrení, rúšok a kolabujúcich podnikov už dosť," uzavrel Vincze.

Neuveriteľné! Domáce video Adely a Viktora sa dostalo na americkú porno stránku (FOTO)
05 | 05 | 2021 | Tibor Sipos