Matovič chcel byť opäť za múdreho, lenže vypálilo to naopak. Ľudia mu to znovu „natreli“
05 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slovákmi tak „vrúcne milovaný“ Igor Matovič to zase raz prepískol. Chcel dať do porovnania testovanie na Slovensku a v Dánsku. Akosi mu to však nevyšlo. Možno s tým ani nerátal. Od diskutujúcimi pod jeho príspevkom to dostal pekne „vyžrať“.



Keď sa pomýli spasiteľ

Matovič by si mal dať „socialistický“ záväzok, že radšej nič komentovať nebude. Tentokrát sa opálil, keď v statuse na sociálnej sieti porovnával Slovensko a Dánsko. Teda keď seba opäť vykreslil ako spasiteľa a tvrdením, že, Dánsko od nás prevzalo testovanie AG testmi. Matovič zrejme nerátal s tým, že jeho „milovaní“ Slováci mu tu opäť poriadne natrú.



Dáni, vševedkovia a Matovič

„Strašne musia byť tí Dáni hlúpi, ak opakujú po Slovensku! Milujem reči vševedkov o tom, ako nikto tie hlúpe AG testy na svete nepoužíva. V skutočnosti ich už používajú masívne desiatky krajín. Nám pomohli odhaliť viac ako 400 tisíc pozitívnych ľudí s cenou ani nie 1000 eur na jedného,“ píše nadšene Matovič.



Matovič nevie vyrátať nič

Ivan Bošňák z Dát bez pátosu to na Facebooku Matovičovi poriadne zrátal. „Nevzdelaný publicista – Testovič skončí osamotený v zabudnutí. Igor Matovič je veľký problém, lebo stále obhajuje svoje témy, sny, fauly a chyby z minulosti a všetkých napaľuje denno-denne. Nevie rátať ani peniaze, ani hlasy, ani percentá a veru ani obete. Dal post o AG a PCR testovaní v Dánsku, venoval tomu asi toľko času ako zmluve s Kirillom, takže NIČ, NIENTE, NOTHING,“ odpísal mu rovnako v statuse Bošňák.

Ak prejde návrh na 200 eur navyše pre každé dieťa, Matovič možno bude nový rómsky kráľ (VIDEO)
Plán Igora Matoviča zvýšiť príspevok na dieťa o 200 eur mesačne sa nestretol s pochopením najmä u politikov hnutia Republika, ale tiež Kotlebovaj ĽSNS. Veľmi zvláštne video zverejnil na sociálnej sieti profil Trúba N, v ktorom sa z navrhovanej... Čítať ďalej
04 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Hlúpy si Igor Ty. V tejto téme si mal radšej mlčať

Ešte horšie však dopadol Matovič u bežnej populácie. „Hlúpy si Igor ty. V tejto téme si mal radšej mlčať. Ale keď si nedáš rady, tu to je: Rovnako veľké Dánsko síce minulo na testy len o niečo menej ako my, ale na rozdiel od tvojej atómovej bomby, tá ich fungovala a zachránili ťažké tisíce ľudí. Tu na grafe si porovnaj krivky. Ty minister s ekonomickým vysokoškolským vzdelaním. Červená je tvoja krivka, zelená krivka z Dánska. Tisíce zachránených, menej lockdownov, menej zatvorených škôl, menej tlačoviek, menej útokov (ani dnes si neodolal), mnohonásobne menej mŕtvych, menej rozbitých vlád. Vravel som ti. Radšej si mal mlčať,“ napísal „vševedkovi“ Anton Piták.



Zdroj: FB / Igor Matovič

Ty si úplne mimo

„Ty si úplne mimo. Žijem v Dánsku. Od začiatku pandémie sú tu testy kedykoľvek pre kohokoľvek. Ale po prvé - sú v stovkách centier, kam si ho ideš dať urobiť, kedy ty uznáš za vhodné. A na časenku, a sú to výlučne PCR testy. Tu nie je nikto taký debilný, aby ľudí zoskupoval povinne nasilu v jednom víkende ako stádo. A už vôbec by tu AG testy nikto ľudom nedával, lebo všetci vieme, že sú nespoľahlivé. Takže ešte raz: dôjdi sa pozrieť, potom mudruj. Zabezpeč dostupnú kvalitu pre všetkých ľudí. A potom sa porovnávaj s Dánskom,“ odkázal Roman Schlesinger.
Ty sa už spamätaj a prestaň prekrúcať veci

„Igor, ty sa už spamätaj a prestaň prekrúcať veci, aby si z toho vyšiel ako spasiteľ sveta. Testuje sa všade na svete. Ale nikto netestuje spôsobom, akým sme to robili my. Už sa konečne zobuď, daj si svoju tabletku, ukľudni sa a nechaj štát riadiť ľudí, čo majú vyššiu úroveň ako deti na pieskovisku. Ty sa choď hrať so svojou mačkou a nepleť sa do života ľudí,“ napísal Vladimír Kolárik.

Mazurek: "Slovensko Vás, pán Matovič, nenávidí preto, že ste ho dostali na úplné dno!" (VIDEO)
V rozprave o programovom vyhlásení vlády a o dôvere vláde vystúpil aj poslanec parlamentu za hnutie Republika Milan Mazurek. Jeho kritické slová sa najmä Igorovi Matovičovi nepočúvali ľahko. Čítať ďalej
04 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik


Zdroj: facebook.com

Utiekli pred ním na Maltu

„A čo Bielorusko? Žiadne opatrenia a ľudia nevymreli. A čo Malta? Tam mi utiekla dcéra aj s vnukom a zaťom pred testovaním. Na Malte ľudia chodili na diskotéky a koncerty celý čas. Moja dcéra, vnuk a zať sa asi už nikdy nevrátia. Na Malte testovali výlučne príznakových pacientov. Do práce žiadne testy. Mimochodom, dvakrát sme sa s vami stretli v škole. Hľadali ste triedu vašej dcéry. Ja už triedu svojho vnuka hľadať nebudem,“ odkázal Matovičovi Vladimír Domen.
Zarobili ste na testoch a na ľudí kašlete

Kritikou nešetrila ani Miška Kršková: „To fakt? Porovnávať Dánsko so Slovenskom? Myslím, že oni si to môžu dovoliť, lenže Slovensko za tie peniaze mohlo mať niečo ozaj pre ľudí potrebné, a nie tie vaše testovanie na ktorom sa 80 percent nakazilo skorej, ako by ostali doma. Len preto že všade treba test, čo je tiež nezmysel, keďže sa nakazím keď pôjdem z testovania a ukážem ho v obchode a už budem pozitívna, ale to už je druhé. Treba dať peniaze ľuďom ktorí sú kvôli vám na mizine. Najlepšie sa vám zarobilo na testoch, ale na ľudí kašlete zatvárate oči nejakými hlúposťami ktorým uveria len.“

Belousovová: Matovičovo riešenie je skutočne na kazajku a priamu cestu do blázinca, kam určite patrí
Minister financií Igor Matovič vyhlásil, že na udržanie verejných financií bude treba zvýšiť DPH na 25 percent. Nebola by to Anna Belousovová, keby na tento plán nezareagovala kritikou na sociálnej sieti. Kritická však bola aj k iným... Čítať ďalej
02 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik