Je Krajniak bezcitný sociálny netvor? Slováci pôjdu do dôchodku neskôr. Pred smrťou!?
05 | 05 | 2021 I Peter Sulek

Aj Kaník by mu mohol závidieť. Zdá sa, že sociálny netvor z éry Dzurindovej privatizácie štátneho majetku a antisociálnych reforiem, Ľudo Kaník, má svojho nástupcu. Križiaka Milana Krajniaka.


Pôvodnú správu priniesol portál Netky.
Sociálny netvor

Krajniak sa po svojich antisociálnych excesoch opäť predviedol. Zrejme mu nestačilo, že na úvod pôsobenia vo funkcii ministra zničil dialóg sociálnych partnerov. Aktívne rozkladal tripartitu a pozmenil jej fungovanie v neprospech zástupcov zamestnancov. Inak povedané oslabil hlas a vyjednávaciu pozíciu pracujúcich ľudí. Ide teda proti záujmom zamestnancov.

Nestačilo, Krajniak išiel ešte ďalej. V minulosti viedli križiaci výpravy v mene kresťanskej viery za lepší svet. Náš križiak v kresle ministra práce a sociálnych vecí vedie výpravy proti pracujúcim a proti chudobným ľuďom. Bez akéhokoľvek zľutovania. A to za najťažšej korona-krízovej situácie, keď ľudia prišli z vôle vlády o príjmy a keď je chudobou na Slovensku ohrozených takmer 900 000 ľudí!

Odborári KOZ: Krajniak za svojho pôsobenia vrátil Slovensko späť do 19. storočia
Ostrej kritiky za celkové pôsobenie vo funkcii ministra práce, sociálnych veci a rodiny sa Milan Krajniak dočkal od odborárov združených v Konfederácii odborových zväzov (KOZ). Tí tvrdia, že za svojho ministrovania neúctivým a pohŕdavým spôsobom... Čítať ďalej
17 | 03 | 2021 | Timotej Dudka

Krajniakove výsledky

Krajniak nevyplatil 13. dôchodky v pôvodnej výške, pracujúcich pripravil o vyššiu minimálnu mzdu, o vyššie príplatky za prácu v noci, počas sviatkov a víkendov. Deti, najmä z chudobných rodín, pripravil o obedy zadarmo. Odborové zväzy kvôli silnej antisociálnej politike ministra Krajniaka dokonca plánovali masové protesty. Zabránil im len núdzový stav.
Ďalšie "milé" prekvapenie

Najnovšie pripravilo ministerstvo práce novelu, podľa ktorej sa vek odchodu do dôchodku bude na Slovensku opäť zvyšovať. A tak sa teda opýtajme staronového ministra Krajniaka, či Slováci pôjdu do dôchodku až tesne pred smrťou alebo či by do dôchodku vôbec mali ísť. Lebo zrejme to by pánu križiakovi, toho času ministrovi, vyhovovalo najviac.

Fico vyčíta Krajniakovi, že vláda nemíňa peniaze na ľudí. Padla aj téma Ruska
26 | 04 | 2021 | Tibor Sipos