Andrej Danko: Ľudia už "prekukli" nič neriešiaci cirkus tejto vlády
05 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

Hádajú sa, jednu kauzu zakrývajú inou, bojujú o moc, o  vplyv, o europeniaze. To je politika súčasnej vlády. A občanom odkazujú, nech zabudnú na nejakú pomoc. Naopak, vyhrážajú sa zvyšovaním daní. Poukazuje na to predseda SNS Andrej Danko.


Andrej Danko v statuse na sociálnej sieti píše o svojom aktuálnom poznaní v sektore gastro:  "Dnes som sa opäť v diskusii s hoteliermi presvedčil, že bolo správne presadzovať rekreačné poukazy, aj keď im málokto v roku 2019 veril."

Reprofoto status FB (@Andrej Danko)

Ako-tak prežili, nedorazme ich!

"Zníženie DPH na 10 percent vybraných potravín na raňajky a ubytovacie služby tiež oceňujú. Tieto opatrenia pomohli ako-tak prežiť hotelom a penziónom covidové obdobie a zarobil aj štát." Pokračuje Andrej Danko.

"Čo je však dôležité, dovolenky na poukazy urobili ľuďom radosť."
Politika je o inom, ako nám predvádzajú

"Politika by mala byť o riešení problémov a pomoci, nie o PR a mediálnych výstupoch. Verím, že čím ďalej viac ľudí vníma opatrenia, ktoré sme zaviedli. Ľudia už prekukli nič neriešiaci cirkus tejto vlády a ich prázdne reči plné sľubov. Aj rekreačné poukazy vysmievali, ponižovali a dnes už o nich mlčia. Robím politiku ďalej, pretože vidím, že sa ľuďom otvárajú oči každý deň viac a viac. To mi dáva silu. Ďakujem a prajem krásny deň.

S úctou Andrej" Pozdravuje predseda SNS Danko.

(Medzitizulky red. HD.)

Ak vyhostíme ruských diplomatov, problém so Sputnikom bude neriešiteľný, varuje Danko (VIDEO)
Vyhosťovanie ruských veľvyslancov v niektorých štátoch EÚ môže nasledovať aj Slovensko, čo by malo ale vážne dopady na očkovaciu látku Sputnik. A práve na toto upozorňuje vo videu na sociálnej sieti predseda národniarov Andrej... Čítať ďalej
20 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik