Juraj Draxler: "Staré známe: Matelko sľúbil, stalo sa prd..."
04 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

"31. marca zverejnil (Igor Matovič, pozn.red. HD), ako inak, na FB, že pracovníci záchraniek dostanú kovidový príplatok. Dokonca spätne, od 1. marca." Citát Juraj Draxler.




Reprofoto status FB (@Juraj Draxler)

Sľuby sa sľubujú...

"Akurát, že dostali figu. Podobne, ako dlhé mesiace čakali pracovníci prvej línie na jeseň. Alebo ako mesiace čakali niektorí z tých, ktorí vypomáhali pri prvom plošnom testovaní." To, že sa nasľubovali hory-doly a nič z toho, teraz verejne pripomína Draxler v mene tých, ktorým sa sľuby dávali.
Oni to mysleli "inak"

"Keď sa ľudia pýtali, kde sú peniaze, ministerstvo láskavo vysvetlilo, že oni to mysleli tak, že záchranky majú odmeny vyplatiť zo svojho a ministerstvo im potom niekedy pošle refundáciu. Na hlavu."
Tupí nohsledi moci v parlamente

"Ale viete čo, tu vôbec nejde o Matoviča alebo jeho tupých nohsledov v parlamente. Tu naozaj ide v prvom rade o jeho doslova mechom udretých voličov. Tých, ktorí šialenú, dychberúcu nekompetentnosť vedia preklenúť nejakou poznámkou, že ani iné krajiny to nemajú ľahké alebo že psychopat sa aspoň snaží.
A je ich stále desať percent." Varuje zo sociálnej siete Juraj Draxler.

(Medzititulky red. HD.)

Igor Matovič urobil aj z vlastných ľudí debilov, smeje sa Juraj Draxler
Kroky Igora Matoviča sú často prekvapením aj pre jeho spolustraníkov a poslancov v parlamente. Potvrdilo sa to, ako píše na sociálnej sieti exminister Juraj Draxler aj teraz, pri návrhu na zvýšenie DPH Čítať ďalej
03 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik