Kamenický: Vláda sa bojí svojich občanov - snaží sa do zákonov vpašovať diktátorský zákaz zhromažďovania
03 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

Rýchlo pán bývalý premiér a riaditeľ Slovenska zabudol, kto a čo ho priviedlo k moci. Boli to protestné verejné zhromaždenia, na ktorých zohrával hlavnú hereckú úlohu. Vediac, akú majú silu, sa teraz on a jeho nohsledi snažia akokoľvek legislatívne zabrániť tomu, aby sa občania verejne zhromažďovali a vyjadrovali protest proti jeho spôsobu vládnutia.


Zákaz zhromažďovania sa a zákaz vychádzania môžu Matovič s Hegerom predlžovať ako sa im zapáči. Píše a dôrazne upozorňuje na sociálnej sieti exminister  financií Ladislav Kamenický.

Kamenický mapuje prešľapy tejto vlády: Pomoc ľuďom je mizerná, no verejný dlh stúpol o 10 miliárd
Bývalý minister financií Ladislav Kamenický podrobne vo svojom statuse na facebooku zmapoval najväčšie prešľapy súčasnej vlády. Nazval ho: Zopár faktov o roku vyčíňania tejto nekompetentnej vlády. Prinášame vám ho v plnom... Čítať ďalej
24 | 04 | 2021 | Michal Filek


Reprofoto FB (@Ladislav kamenický)


"PANDEMICKÝ ZÁKON - PODVOD NA ĽUĎOCH A PORUŠOVANIE ĽUDSKÝCH PRÁV A SLOBÔD BUDE POKRAČOVAŤ!" Varuje Kamenický.
Potvrdili svoj neústavný úmysel

"Milí priatelia, Matovič/Hegerova vláda ústami pána Vetráka, ktorý je mimochodom predsedom Ústavno-právneho výboru NR SR za OĽANO potvrdila, že do Pandemického zákona ide dať aj zákaz zhromažďovania sa a zákaz vychádzania."

Foto z čias, keď Matovičovi zjavne verejné protesty a zhromaždenia neprekážali, naopak, veľmi mu pomohli. Reprofoto status FB (@Ladislav Kamenický)

Pokračuje diktatúra Igora Matoviča!

"Toto nie je zmena, akú občania Slovenska očakávali. Je to pokračovanie Matovičovej diktatúry! Za toto nikdy nezahlasujeme a ak to koalícia takto schváli, vo vedení strany prerokujeme podanie na Ústavný súd!" varuje vopred zo sociálnej siete Ladislav Kamenický.

(Medzititulky red. HD.)

"Kde a u koho sú tie miliardy, ktorými vláda rekordne zadlžila Slovensko?" pýta sa Kamenický
"Matovič a Heger enormne zadlžili Slovensko a musia to napraviť! Táto vláda toho však nie je schopná," píše exminister financií Ladislav Kamenický. Čítať ďalej
29 | 04 | 2021 | Ivan Brožík