Ivan Šimko: Je dobre si spomenúť, ako sa nám postupne rozkladá štát!
03 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

To, čo deje s našim štátom, trápi mnohých. Niet div, že aj tých, ktorí mu stavali základy. Týka sa to aj podpredsedu vlády a ministra vnútra v kabinete Jozefa Moravčíka.


"Je neskutočné, ako sa dá verejná diskusia poľahky preorientovať od jednej absurdity k druhej." zamýšľa sa na sociálnej sieti politik Ivan Šimko.

Reprofoto status FB (@Ivan Šimko)

Matovičov skvelý ťah

"Od čarovného príbehu zverejnenej tajnej zmluvy o zázračnej vakcíne z krajiny, kde zajtra znamená včera, sa slovenské publikum, ako kúzelným prútikom, zrazu začalo zaoberať tajomnou ideou experimentovania v celkom inej oblasti správy štátu."Pripomína Ivan Šimko schodnosť ministra pre všetko odviesť pozornosť od niečoho, čo určite nie je kóšer.

"Zhodou okolností teraz daňovej." Pripomína novú hračku Igora Matoviča autor statusu.
Neoslepnime, neohluchnime

"Pritom ten prvý príbeh sa ešte nielenže neskončil, ale vlastne celkom ani nezačal. Stačil jeden status a verejnosť dostala látku pre novú diskusnú drámu. Musím si dávať pozor, aby som toto majstrovstvo nezačal trochu aj obdivovať. "

"Vtedy je ale dobre si spomenúť, ako sa nám postupne rozkladá štát, a čo asi budeme musieť zaplatiť Rusom za amatérsky dohodnutú a politicky nezvládnutú zmluvu, a toto pokušenie je razom preč. Ale nie je to iba slovenské špecifikum. Spomeňme si len na všetky tie absurdity, ktorými dokázal nedávny prezident mocnej a demokratickej krajiny zahlcovať mediálny priestor nielen svojej krajiny, ale celého sveta. Proste demokracia má svoje úskalia, ak sa pri voľbách neriadime rozumom." Možno ani nie až tak predčasne varuje na voličskú ostražitosť autor statusu na sociálnej sieti - Ivan Šimko.

 

Ex-vicepremiér Šimko: Je ťažké vychovávať deti k slušnosti pri správaní našich politikov
"I politický zápas sa dá viesť kultivovane. Národ, ktorého vodcovia to nedokážu alebo nechcú, začne preberať ich spôsoby." Varuje bývalý minister vnútra a vicepremiér vlády Ivan Šimko. Čítať ďalej
18 | 04 | 2021 | Ivan Brožík