Zvýšenie DPH na 25 percent je typický výplod vrchného psychopata Matoviča, konštatuje Draxler
02 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Igor Matovič návrhom zvýšenia DPH na 25 percent nahneval celú slovenskú populáciu. Exminister školstva Juraj Draxler ho za to skritizoval tak, ako ešte nikdy predtým. Kritika sa mu však ušla aj za iné veci.


Draxler v statuse na sociálnej sieti skritizoval Matoviča nielen za návrh zvýšiť DPH. Tiež  za to, kvôli čomu sa ide daň vlastne zvyšovať. Ministra financií za to nazval vrchným psychopatom. Nezabudol mu pripomenúť pol miliardy eur, ktoré boli „vyhodené“ za antigénové testovanie. A pripomenul mu aj nákup ruskej vakcíny Sputnik.
Navrhnúť vyššie rodinné prídavky a financovať to z najvyššej DPH je choré

„Čo nám vraj vymyslel vrchný psychopat: prudko stúpne DPH a vraj to potrebujeme, aby ľudia mali viac detí. Hneď ako vyriešil pandémiu (rozhádzal pol miliardy na nepotrebné testy a nakúpil ruskú vakcínu tak, že naštval úplne všetkých, vrátane Rusov) sa Matovič pustil do ďalších veľkolepých vecí, "píše Draxler.

Dodáva: „Ide vraj navrhnúť vyššie rodinné prídavky (200 eur na dieťa) a financovať to bude tak, že budeme mať jednu z najvyšších DPH na svete. Celé je to, samozrejme, typický výplod jeho mozgu.“ To, že o niečo vyššie prídavky na zvýšenie pôrodnosti nefungujú, je podľa Draxlera veľmi dobre známe, pretože to nefunguje v žiadnej krajine, ktorá to skúsila. Ľudia musia mať buď iné hodnoty, alebo im treba poskytnúť oveľa viac ako len o pár desiatok eur naviac v peňaženke.



„Vie to aj Matovič a, samozrejme, to, aká je budúcnosť tejto krajiny, ho vôbec nezaujíma. Vie ale veľmi dobre, že sa to môže páčiť jeho voličom. Tí majú IQ nevypratých ponožiek a tak im môžete zobrať peniaze z kabelky, z predného aj zadného vrecka a keď im polovicu z toho okato vrátite, ešte vám poďakujú. To je celé,“ konštatuje exminister školstva.

Podľa neho výsledkom bude to, že sa nezvýši pôrodnosť, ale naštve tým kopu ľudí. Narastie rasizmus, lebo vieme, o kom ľudia budú tvrdiť, že sa tomuto kroku poteší a sčasti možno aj áno. Proste vyrobí len ďalší chaos. „Ale ak ste narcisistický psychopat, tak vás to jednoducho teší, lebo ste ten chaos vyrobili vy,“ končí status Juraj Draxler.

Draxler: Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti sú nezávislí od rozumu, morálky a cti
Igor Matovič sa po voľbách netajil tým, že do parlamentu sa aj jeho zásluhou dostali ľudia, ktorí sa postarajú o oživenie a najmä poctivosť. Zatiaľ to vyzerá tak, že noví poslanci prejavujú najmä lojalitu k šéfovi. Práve o tom píše v statuse... Čítať ďalej
30 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik