Keby poslanci OĽaNO mohli, tak by sektárovi Matovičovi bozkávajú ruky aj nohy, smeje sa Iza Bela
02 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Zasadnutie parlamentu k programovému vyhláseniu vlády a najmä vystúpenia poslancov OĽaNO rozčertilo aj Iza Belu. Obyčajnú ženu z ľudu. Ako píše v statuse, v prípade poslancov vládnej strany išlo iba o obyčajné tliachaniny.


Poslanci parlamentu za hnutie OĽaNO podľa Iza Bely počas rokovania pléna iba ďakovali psychopatovi Matovičovi, ktorého nazvala sektárom. Obyčajná žena z ľudu na sociálnej sieti tvrdí, že čím skôr už musí skončiť tento chaos, anarchia a blázinec, ktoré na Slovensku koalícia vytvorila.
Poslanci OĽaNO dostávajú 5 tisíc mesačne za nič

„To snáď nie je pravda, čo predvádzali v národnej rade poslanci hnutia Obyčajných ľudí, ktorí ďakovali psychopatovi za to, ako zvládol pandémiu za rok vlády. Niečo neskutočné. Hnus, ako ho jeho poslanci obhajovali. Velebili a ďakovali mu za všetko. Tak toto pozerať a počúvať ich prejavy k sektárovi Matovičovi, keby mohli, tak mu bozkajú ruky, nohy,“ začína status Iza Bela.

Vlastne sa tomu ani nečuduje, veď mu aj majú za čo ďakovať. „Tie 5 000 eurové platy, ktoré dostávajú za nič, len za ich tliachaniny,“ konštatuje že z ľudu. Chcela vidieť, ako by poslanci z OĽaNO hovorili, keby boli do sály vpustení občania na balkón a museli byť svedkami tohto cirkusu.
Poslancov OĽaNO vôbec, ale vôbec nezaujíma, že rekordne zadlžili štát

„Verím tomu, že po týchto vyjadreniach by ich Slováci hnali z parlamentu, poslancov OĽaNO. Nemôžem ozaj uveriť tomu, čo to za poslancov má OĽaNO v parlamente. Toto už ani nie je smiešne, toto je psychiatrická liečebňa,“ píše rozčertená Iza Bela.

Podľa nej sa poslanci OĽaNO svojimi vyjadreniami smejú ľuďom do očí a taktiež pozostalým, čoho výsledok je vyše 11 600 obetí na ľudských životov. „Vôbec, ale vôbec ich nezaujíma, že rekordne zadlžili štát a Matovič vyhodil trištvrte miliardy na nezmyselné testovanie, ktoré od konca októbra malo neskutočný nárast nakazených a nehovoriac stúpajúcu krivku úmrtí, ktorá nezadržateľne stúpala nahor,“ uvádza ďalej nahnevaná žena z ľudu.

Iza Bela: Táto diletantská vláda má k odbornosti tak ďaleko, ako je z mesiaca na Mars
Súčasná koalícia sľubovala zmenu. Zrejme aj prišla, ale k horšiemu, a preto jej už teraz viac ako 80 percent ľudí nedôveruje. Kritiku si vláda vyslúžila aj od ženy, ktorá píše na facebookovom profile Iza Bela. Čítať ďalej
22 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik

A ešte k tomu nejaký Krajniak v televízii ako zaseknutý gramofón

Táto arogantnosť neoliberálov už podľa Iza Bely prekročila všetky rámce mantinelov občanov, ktoré už viac nemôžeme tolerovať a dopustiť, aby vládli ďalej. „Aby ešte nebolo toho málo, tak nejaký Krajniak práve zo záznamu na RTVS z parlamentu tára nezmysly a už nestíham ani počítať, koľký raz sa ospravedlnil občanom. Minimálne 15-krát to urobil,“ píše žena z ľudu.


Poslancov OĽaNO vôbec, ale vôbec nezaujíma, že rekordne zadlžili štát

„Oni si ozaj myslia, že stačí prísť pred kamery a ospravedlniť sa a karavána ide ďalej? V žiadnom prípade! Toto sa musí čím skôr skončiť ten chaos, anarchia a blázinec. Myslím si, že iné nám neostáva, len protestami donútiť túto neschopnú vládu odísť do zabudnutia. Ak za toto nebudú padať hlavy a nebudú braní na zodpovednosť, potom Slovensku neostáva nič iné, len čím skôr povstať,“ uvádza  Iza Bela.

A úplne na záver dodáva: „Toto je vaša vizitka cirkusanti OĽaNO s vašou vládou aj koaličnými partnermi si ponesiete celý život nálepku vyše 11 600 úmrtí.“

Iza Bela: Moriak Matovič svojou pýchou dostal Slovákov na kolená a zničil čo tu fungovalo
Pred voľbami 29. februára minulého roka viacerí politici upozorňovali, čo nastane v prípade, keď sa dostanú k moci pravicové liberálne strany. Sú tu a výsledok vidíme. Svoj názor na celú situáciu napísala vo svojom statuse aj žena pod facebookovým... Čítať ďalej
06 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik