Hrôza: Akýsi „Slobodní rytieri Slovenska“ sa vyhrážajú Miroslavovi Kollárovi a jeho rodine!
01 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Vyhrážky vysokopostaveným politikom už nie sú na Slovensku žiadnou zvláštnosťou. Na polícii skončil aj poslanec parlamentu Miroslav Kollár, ktorého rodine sa zatiaľ neznámy človek vyhrážal tiež. Ukrýva sa pod označením Slobodní rytieri Slovenska.


Svoje si ohľadom vyhrážok užila od Sheily Szmerekovej prezidentka Zuzana Čaputová. Skúsenosti s vyhrážkami však mali aj Robert Fico či Igor Matovič. Teraz by sa mal báť, a nielen o seba, ale aj o svoju rodinu, aj poslanec a primátor Hlohovca Miroslav Kollár. Ako priznal v statuse na sociálnej sieti, vyhrážajú sa mu vraj nejakí „Slobodní rytieri Slovenska“.
Na rodinu sa nesiaha, odkazuje Kollár „mafiánskym slobodným rytierom“

„Píšu mi Slobodní rytieri Slovenska. Že sa mi idú pozrieť na rodinu. Ja som odchovaný na rozprávkach a povestiach, v ktorých boli rytiermi ľudia ušľachtilých vlastností bojujúci za dobrú vec. Takže títo ´slobodní rytieri´ si budú musieť zmeniť názov,“ začína status Miroslav Kollár, ktorý sa ako prvý postavil Igorovi Matovičovi aj celej koalícii. Vystúpil zo strany Za ľudí, aby po pár mesiacoch vstúpil do strany Spolu.

„Viem, že takýchto líbesbrífov dostávajú aj moje kolegyne a kolegovia mnoho a po tých rokoch v politike máme už ´pro strach uděláno´. Tentokrát však idem podať – prvýkrát v živote – trestné oznámenie a posunúť túto vyhrážku OČTK,“ priznáva Kollár. Hovorí, že nemá problém s kritikou, hoc aj expresívnou.



„Ale na rodinu sa nesiaha. A to sa týka kohokoľvek – rodina nemôže trpieť za menšiu či väčšiu obľúbenosť či neobľúbenosť politikov. Či je to rodina Roberta Fica, Igora Matoviča alebo kohokoľvek iného,“ končí status Miroslav Kollár.

Miro Kollár: "Igor Matovič je nebezpečný - pre seba, pre koalíciu, pre vládu, ale hlavne pre Slovensko!"
"Jeho dnešný výlet do Moskvy je totiž nielen bezprecedentný a neakceptovateľný krok mimo mandát ministra financií, je to hlavne nezodpovedná zahranično-politická avantúra jedného urazeného ega, ktorá však už dnes ide jasne voči záujmom Slovenska."... Čítať ďalej
08 | 04 | 2021 | Ivan Brožík