Mesík: Matovičov masaker splnil Mečiarov sen – predbehli sme Švajčiarsko! Ale počtom mŕtvych!
30 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slovensko sa pod „velením“ Igora Matoviča dostalo v boji proti koronavírusu na úplný vrchol. Nie však v liečbe, ale v počte mŕtvych na milión obyvateľov. Neradostnú bilanciu kritizuje v statuse aj analytik globálnych rizík a vyštudovaný lekár Juraj Mesík.


Matovič prišiel s povinným testovaním ako s „jadrovou bombou“, ktorá mala poraziť COVID-19 pri vyhľadávaní potenciálnych nosičov. Miesto toho u nás narástol počet mŕtvych na milión obyvateľov tak, akoby tu padla skutočná jadrová bomba. Juraj Mesík to v statuse zhodnotil úplne presne – Matovičov masaker.
Matovičovi všetci ubližujú a kopú do neho? Opýtajte sa príbuzných tých mŕtvych

Hneď na úvod sa, ako obyčajne, skúsený analytik zameral na cifry, pretože „čísla nepustia“. A tie, ktoré pretavil do grafu ukazujú, že sme na tom boli skutočne neskutočne zle. „Matovičov masaker obyvateľstva SR v míľnikoch:

- 26.10. vláda prikazuje ambulantným lekárom Covid neliečiť, v nemocniciach do nich pumpovať Remdesivir

- 6.11. v počte mŕtvych na milión predbiehame Nórsko

- 9.11. Fínsko

- 1. januára 2021 sme to dali Nemcom

- 2. februára 2021 Rakúšanom

- 18. februára sa splnil starý Mečiarov sen - trhli sme Švajčiarsko

- 26. februára sme dali Francúzov aj Švédov

- a tak ďalej - až sme 6. a 7. apríla predbehli aj Talianov a Britov a dostali sa do karpatsko-balkánskej vražednej top sedmičky,“ ponúka Mesík dátumy, počas ktorých sme „porážali“ niektoré vybrané európske štáty

„Včera som zachytil rozhovor s nejakým super-obyčajným poslancom, v ktorom ľutuje Matoviča, ako mu všetci ubližujú a kopú do neho. Tak hádam, že by ho poľutovali aj pozostalí obetí a majitelia a zamestnanci zruinovaných firiem? P. S.: Pre čivavy do grafu pridávam aj Indiu,“ končí svoj status Juraj Mesík.



Mesík: Žatvou korupčno-plagiátorskej vlády je najväčší masaker Slovákov od druhej svetovej
Bojovníkom za používanie Ivermectinu v počiatočnom štádiu Covid-19 je Juraj Mesík. Lekár a analytik globálnych rizík v statuse na sociálnej sieti kritizuje vládu za to, že namiesto účinného lieku, používala prípravok s minimálnymi... Čítať ďalej
26 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik