Milan Uhrík: Američania nás chcú rozoštvať a vystrašených ešte viac ovládnuť!
19 | 04 | 2021 I Michal Filek

"S vyhadzovaním agentov by sa malo začať odtiaľto. Tá ich ambasáda v Bratislave nevyzerá ani na pohľad ako "spojenecká". O ich aktivitách už nehovoriac,"píše na facebooku europoslanec Milan Uhrík uverejňujúc pri tom fotografiu bratislavskej ambasády USA. 


Podľa neho sledujeme cielenú kampaň zameranú na vyvolanie napätia s Ruskom.

"Umelý cirkus okolo Sputnika V, provokačné manévre na Ukrajine, pokus o majdan v Bielorusku, napádanie projektu Nord Stream II, vyhosťovanie ruských diplomatov, atď. - už aj slepý vidí, že tu ide o systematickú a hlavne organizovanú snahu o diskreditáciu a vyhrotenie napätia s Ruskou federáciou."

Zdroj: facebook Milana Uhríka


Takto sa to, píše Uhrík, začína, takto sa hľadajú akékoľvek zámienky na konflikt, do ktorého je nesvojprávnymi politikmi, žiaľ, vťahované aj Slovensko.

"Ďalšiu eskaláciu napätia nesmieme dopustiť! Nie je dobrá pre Slovensko. Tá je dobrá jedine pre našich "spojencov" spoza žiletkového plota, ktorí nás chcú rozoštvať, a potom vystrašených ešte viac ovládnuť," uzavrel.

"Tak kde do .... padli bomby Ruskej federácie, na ktorú krajinu?" Pýta sa Stano Chovanec
Slovné útoky a tlak vyvíjaný na Rusko sa nepáči ani Stanislavovi Chovancovi, ktorý vo svojom statuse pripomína, ako vo svete útočili vojská Ruska a ako niektorých iných „mierotvorných“ štátov. Čítať ďalej
19 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik