Igorovi Matovičovi plagiát diplomovky neprekáža. Titul Mgr. smelo používa ďalej
19 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Chválenie sa podvodne získaným titulom Mgr. pri plagiátorstve s diplomovou prekáža Dane Lempelovej, ktorá to Igorovi Matovičovi dala vo svojom statuse na sociálnej sieti aj patrične najavo.


Keď sa vlani v lete prevalili škandály okolo plagiátov diplomoviek vysokých vládnych funkcionárov, nechýbal medzi nimi ani vtedajší premiér Igor Matovič. Toho sa za to dokonca opozícia usilovala neúspešne odvolať. Matovič vtedy hovoril, že štátnice zvládol dobre a nikdy sa titulom nechválil. Pretože nie je hrdý na svoj prístup ku škole v posledných rokoch štúdia. Dana Lempelová však v statuse ukazuje, že tomu tak nie je.

Lempelová na svojom profile zverejnila stránku z webu Ministerstva financií, kde je pri novom ministrovi Igorovi Matovičovi napísané vzdelanie Mgr., čiže svoj „podvodom“ získaný titul používa aj ďalej. „Plagiátor a podvodník a jeho životopis!!! Hovoril, že nebude používať titul!!! Tu je dôkaz, že používa!!! Takže dnes poctivo keď vyštudujete vás čaká práca niekde za pásom a podvodníci sedia vo vláde!!!“ píše vo svojom statuse nahnevaná Dana Lempelová.



Univerzita Komenského trvá na tom, že Matovičova diplomovka nemala prejsť obhajobou
Vedenie Univerzity Komenského (UK) v Bratislave trvá na tom, že diplomová práca predsedu vlády Igora Matoviča (OĽaNO) nezodpovedá štandardom kladeným na kvalifikačné práce. Čítať ďalej
23 | 07 | 2020 | SITA