Puškárová: Šimkovičová sa politike v Markíze nevenovala. Neviem, čo ju k tomu viedlo
16 | 04 | 2021 I Tibor Sipos
Niekdajšia markizáčka a poslankyňa Národnej rady SR Martina Šimkovičová v internetovej televízii opäť moderuje. Ako reaguje na jej novú kariéru bývalá kolegyňa z TV Markíza Zlatica Puškárová?

Ako píše Plus jeden deň, Martina Šimkovičová bola súčasťou markizáckeho spravodajstva pomerne dlho. Následne pôsobila ako poslankyňa NR SR a teraz moderuje v internetovej televízii Slovan, kde si pozíva rôznych hostí s podobným názorom. Najmä s protipandemickým či kritickým voči súčasnej vláde. Niet preto divu, že jej posledným hosťom bol expremiér Robert Fico.

Aký názor na Šimkovičovej kariéru zastáva Zlatica Puškárová? „To je každého vlastné rozhodnutie. Ja neviem, aké životné okolnosti ju k tomu priviedli. To zhodnotiť neviem. Prekvapením pre mňa je to preto, že Martina sa politike v Markíze nikdy nevenovala. Bola potom síce aj poslankyňa, no aké pohnútky ju k tomu viedli, ja nehodnotím,” prezradila markizácka stálica.

Hosťom Šimkovičovej bol Fico: "Matovič je politická mŕtvola a Heger je na premiéra nepripravený, navyše člen nejakej sekty"
Najnovším hosťom exposlankyni NR SR Martiny Šimkovičovej v relácii na internetovej televízii Slovan bol bývalý predseda vlády Robert Fico, informuje Plus jeden deň. Čítať ďalej
14 | 04 | 2021 | Tibor Sipos


„Typ klasickej politickej relácie to asi nie je. Skôr také voľné rozprávanie. My v Markíze máme inak nastavené politické relácie a aj kritériá na ne. Takže predpokladám, že relácia Martiny Šimkovičovej je iného formátu,” tipovala moderátorka spravodajstva. "No v každom prípade ma prekvapilo, že sa venovala politike ako poslankyňa a potom aj tomuto formátu. Ja som túto jej ambíciu v Markíze vôbec nezaznamenala,” prezradila na záver podľa Plusky.

Šimkovičová naložila Mikasovi za nadváhu, Krčmérymu za vzhľad a Čaputovej za nesvojprávnosť
V internetovej televízii sa servítky pred ústa brať nemusia! Potvrdila to aj moderátorka a bývalá poslankyňa NR SR Martina Šimkovičová. Nešetrila Čaputovú, Mikasa ani Krčméryho, píše Plus jeden deň. Čítať ďalej
24 | 03 | 2021 | Timotej Dudka