Krajčí a Heger prichytení pri vášnivej debate v nočných hodinách: Čo riešili? (FOTO)
15 | 04 | 2021 I Tibor Sipos

Fotograf Plus 7 dní zachytil bývalého ministra zdravotníctva Mareka Krajčího (OĽaNO) pri vášnivej debate so svojim straníkom a predsedom vlády Eduardom Hegerom v nočných hodinách.


Vybavoval si exminister zdravotníctva niečo u premiéra? Pýta sa vyššie uvedený portál po tom, ako sa jedenému z jeho fotografov podarilo zachytiť Krajčího a Hegera pri dlhej debate neskoro v noci. Ani Krajčí, ani Heger neprezradil, akú tému preberali, avšak zo snímok je jasné, že vyvolala rozporuplné emócie.

Heger s Krajčím pri vášnivej debate v noci / Plus 7 dní (Vlado Benko)


Spája ich nielen spoločné hnutie OĽaNO, ktorého sú obaja členom, ale aj silná kresťanská viera. Ako Marek Krajčí, tak aj premiér Edurad Heger sa netaja tým, že sú členmi náboženských združení. Heger je tiež známy kazateľ v prebudeneckých náboženských kresťanských spoločenstvách, kde sa pestuje náboženský fanatizmus. Hovorí o svojej filozofii, ako treba telepaticky komunikovať s Duchom Svätým a získavať od neho rady.

 

 

Bude nasledujúci premiér ovládaný Duchom Svätým? Hegerova fanatická viera nemá hraníc
V prípade demisie predsedu vlády Igora Matoviča je minister financií Eduard Heger pripravený prevziať kreslo premiéra, čo potvrdili aj viaceré zdroje z hnutia OĽaNO. Jeho dobré stránky ako je komunikácia s verejnosťou však môže zatieniť náboženský... Čítať ďalej
26 | 03 | 2021 | Timotej Dudka