Baťo sa vlastne príliš od Matoviča nelíši. Denne pridáva niekoľko nenávistných príspevkov na Facebook
14 | 04 | 2021 I Petra Demková

Radom Baťom lomcuje zlosť. Na toto zistenie stačí i letmý pohľad na jeho profil na sociálnej sieti. Baťo pridáva na Facebook každý deň o Igorovi Matovičovi ale aj iných členoch vlády niekoľko zlostných príspevkov. A nevyhýba sa ani vulgarizmom: „musí j...ť, chalani,“ napísal minule. A vlastne, čo na to pani Baťová?


Po tlačovej konferencii, ktorá sa konala v utorok ana ktorej sa opäť raz Matovič „predviedol“, napísal Baťo toto: „Presne takto to vyzerá, keď sa psychopatovi postavíte, neustúpite a nedovolíte mu šikanovať ľudí, ako sa mu zachce. Začne zbabelo a sebaľútostivo kvičať. Ľutovať sa, že je chúďatko terčom "mediálneho lynču" a "vulgárnych urážok". Obyčajný srab je to,“ poznamenal Baťo.

Baťovú a jej ŠÚKL určite zastávať nebudem. Kvôli nim prišil môj otec o nohu, priznáva Blaha
Igor Matovič opäť pourážal našich vedcov, ale aj Zuzanu Baťovú a jej ŠÚKL. A práve na túto inštitúciu a jej riaditeľku má Ľuboš Blaha ťažké srdce. Oni údajne môžu za to, že jeho otec prišiel o nohu, preto im to dal vo svojom statuse aj poriadne... Čítať ďalej
13 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik


A treba konštatovať, že Baťo síce Matoviča opísal dobre, avšak tento opis sedí aj na neho samého.

Ďalší z príspevkov Baťa na dresu Matoviča nesie názov: „Klamár a kriminálnik.“ Tam sa zas bývalý novinár rozpísal o tom, že Matovič pravdepodobne o zmluve na nákup Sputniku a jej obsahu klame.

Novinár Baťo sa nevyhýba ani vulgarizmom. Keď komentoval povolenie na použitie Sputnika V, napísal: „Povolenie na iný Sputnik. Musí j...ť, chalani.“ Pokračoval ďalej: „A to dokedy si hentá svoloč bude robiť z celej krajiny srandu? A tým dvom nie je ani trochu trápne stáť na tlačovke vedľa Matoviča, ktorý kvôli Sputniku obsral a ponížil Slovenskú republiku a jej odborné inštitúcie?“ dodal bývalý šéfredaktor Trendu.

V utorok sa zas Baťo zaskvel týmto príspevkom: „Po tom, čo minister financií Igor Matovič obhádzal smradľavým lajnom štát, má jeho hovorca na ÚV Eduard Heger “záujem na upokojení situácie, ktorá vznikla okolo ruskej vakcíny a o návrat k vecnému dialógu a odborným argumentom.” Hej, presne takú máme s Matovičom skúsenosť. Ako lídrom vecného dialógu a odborných argumentov. A čo takto zverejniť zmluvu s Rusmi, vyhodiť psychopata z vlády a prenechať ho orgánom činným v trestnom konaní?“ napísal na svoj facebookový profil Baťo.

Zaujímavosťou je, že Baťo bol aj poradcom prezidenta Andreaj Kisku. Zvláštne psychicky obdarený človek na takej pozícii...

Asi nejdenému čitateľovi napadne, či sa v tomto tóne doma rozprávajú aj obaja manželia Baťovci, keď sú spolu. Alebo, či pani Zuzane Baťovej, ktorá pôsobí ako dáma, tento štýl komunikácie jej manžela nevadí. Ale zatiaľ sme neboli svedkami žiadneho verejného dištancovania sa pani Baťovej od výrokov jej manžela. Zatiaľ nepadol ani len komentár, že by sa mohol krotiť.

A vlastne, čo vypovedá výber partnera, akým je Rado Baťo, o pani Zuzane Baťovej?

Chmelár: Baťo sa správa ako hulvát. Jeho žena sa však radšej ospravedlňuje šéfke EMA
Internetom koluje znôška arogantných a nenávistných odkazov a útokov z každej strany. Pri aktuálnej kauze okolo šéfky Štátneho ústavu na kontrolu liečiv (ŠÚKL) Zuzany Baťovej sa natíska otázka. Prečo dovolí svojmu manželovi hrubo urážať rôznych... Čítať ďalej
12 | 04 | 2021 | Gabriel Matta