Český Denik.cz: Obchodník s vodkou sa vymenil s daňovým podvodníkom
13 | 04 | 2021 I Ivan Čeredejev
Český portál denik.cz komentuje personálne rošády v slovenskej vláde. Zmenu na poste premiéra, nástup Eduarda Hegera na post premiéra namiesto Igora Matoviča, označuje autor komentára za výmenu obchodníka s vodkou za daňového podvodníka.

Komentár českého média si všíma slovenský portál aktuality.sk. Autor v článku píše, že výsledkom mesiac trvajúcej vládnej krízy je, „výmena medzi obchodníkom s vodkou a podvodníkom daňového priznania“. Túto rošádu medzi Hegerom a Matovičom pomenúva ako frašku hneď z viacerých dôvodov.


"Nová vládna konštelácia je nepochybne fraškou. A nielen preto, že nový minister financií opísal diplomovku z ekonomiky a podvodne vykazoval služobné jazdy v daňovom priznaní," tvrdí denik.cz. Podľa autora komentára je výmena na poste premiéra nedôveryhodným riešením aj z iného dôvodu. Nový šéf kabinetu Heger je totiž v straníckej hierarchii podriadený predsedovi OĽANO Matovičovi.

Chmelár: Baťo sa správa ako hulvát. Jeho žena sa však radšej ospravedlňuje šéfke EMA
Internetom koluje znôška arogantných a nenávistných odkazov a útokov z každej strany. Pri aktuálnej kauze okolo šéfky Štátneho ústavu na kontrolu liečiv (ŠÚKL) Zuzany Baťovej sa natíska otázka. Prečo dovolí svojmu manželovi hrubo urážať rôznych... Čítať ďalej
12 | 04 | 2021 | Gabriel Matta