Škandál! Sputnik pôjde Maďarom a nám pokuta
09 | 04 | 2021 I Diana Zaťková

Medzinárodná hanba, vrátenie vakcíny a ešte k tomu sankcie! S takou pompou dovezená vakcína Sputnik na Slovensko dosiaľ leží v skladoch. Dlho tam však nezostane. Rusi žiadajú o jej vrátenie a chcú vyvodzovať sankcie kvôli jej skúmaniu v slovenskom laboratóriu.




Sputnik pre Maďarsko

Podľa zdrojov portálu topky.sk z oblasti diplomacie tu nejde len o to, že Sputnik V musíme vrátiť. Odovzdať ho máme totiž maďarskej strane, kam sám šéf diplomatov Korčok priznal, že má Matovič namierené.

Takže pomocou nášho vládneho špeciálu sa pravdepodobne premiestni Sputnik V zo slovenských do maďarských skladov.
Rusi uvažujú o pokute

Matovič sa z Moskvy nevrátil akurát v dobrej nálade. Na sociálnej sieti nazval kritikov Sputnika idiotmi a sľúbil, že sa ešte nevzdáva.

Výborné by bolo, keby tak, ako vybavil vakcínu, vybavil aj pokutu, na ktorú sa Moskva chystá. Rusi nás obvinili totiž z machináciami s ich vakcínou a teraz rozmýšľajú v akej výške nám udelia sankcie.

Český novinár: Matovič v Moskve "poblil" svoju vlastnú krajinu. Heger ho musí odvolať
Ľuboš Palata je český novinár a publicista, ktorý okrem iného písal aj pre poľskú Gazetu Wyborczu, či náš denník SME. Komentuje aj situáciu ohľadom Matovičovho "výletu" do Moskvy. Podľa jeho názoru expremiér ovracal svoju vlastnú krajinu a mal by... Čítať ďalej
09 | 04 | 2021 | Michal Filek