Iza Bela: Moriak Matovič svojou pýchou dostal Slovákov na kolená a zničil čo tu fungovalo
06 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Pred voľbami 29. februára minulého roka viacerí politici upozorňovali, čo nastane v prípade, keď sa dostanú k moci pravicové liberálne strany. Sú tu a výsledok vidíme. Svoj názor na celú situáciu napísala vo svojom statuse aj žena pod facebookovým profilom Iza Bela.


Na Slovensku bolo pred minuloročnými parlamentnými voľbami 66 politických strán a hnutí. Hoci pred 29. februárom bol ich boj o parlament naozaj veľký, do neho sa dostalo iba sedem subjektov. Ľudia rozhodli, že suverénnym víťazom sa stalo OĽaNO, ktoré šlo do koalície z SaS, Za ľudí a Sme rodina. Dnes už vláde nedôveruje viac ako 80 % ľudí, z ktorých si väčšina želala zmenu. Iza Bela ju zrejme chcela tiež, no podľa jej statusu na sociálnej sieti sa aj ona sklamala.
Niektorým ľuďom je zbytočné niečo hovoriť a najmä otvárať im oči

Iza Bela k svojim riadkom priložila aj video, kde šéf Smeru-SD Robert Fico hovorí ľuďom o tom, ako to pred voľbami z jeho pohľadu u nás vyzeralo. A za všetkým mala byť spoločnosť ESET. V statuse najskôr píše: „Viacerí politici pred voľbami 29.2.2020 upozorňovali, že čo nastane po voľbách, keď sa pravicovo liberálne strany dostanú k moci. No ľudia kašľali na to a išli si svoje, nakoľko naskočili na tú prastarú mediálnu pesničku, že treba voliť menšie zlo, a takto sme ako Slovensko aj dopadli. Presne kvôli týmto ľuďom.“

Podľa Iza Bely sa ľudia nepoučili pri Kiskovi a tiež pri Čaputovej, a tak nám mimovládky a médiá zahraničných investorov „nasúkali do tretice ešte aj takú neschopnú vládu, keď Slováci sú naivní a riadia sa PR a marketingom.“



„Toto je najhoršia vlastnosť Slovenska, riadiť sa cez reklamy a nepoužívať vlastný, zdravý rozum a logiku,“ píše Iza Bela, podľa ktorej je niektorým ľuďom zbytočné niečo hovoriť a najmä otvárať im oči.

„Oni si vždy urobia po svojom, lebo potrebujú mať pred sebou nejakého vodcu, lebo sami by nič nedokázali. A preto si zvolili za vodcu moriaka Igora, ktorý svojou pýchou dostal Slovákov na kolená a zničil, čo tu kedy fungovalo,“ konštatuje pisateľka a dodáva, že nikdy nevolila Smer. „Ale keď mám pravdu povedať, že porovnávať vtedy a teraz a urobiť si vlastný názor, tak u mňa vyhráva jedno, a to je to, že on jediný toto všetko hovorí na plné ústa a servítku si pred ne nedáva,“ píše Iza Bela mysliac na Roberta Fica.

Matovič ako ho (ne)poznáme. Chameleón v ľudskej podobe. Len aby sa nezabudlo (VIDEO)
Osobu Igora Matoviča netreba verejnosti vôbec predstavovať. V politike pôsobí už viac ako desať rokov. Niektoré jeho „výstrelky“ mu pripomenuli vo videu na facebookovom profile ľudia zo skupiny Matovičov cirkus. Čítať ďalej
03 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik

Po tom ich divadle a fraške ostanú navždy zapísaní ako zradcovia národa

„Tejto najneschopnejšej vláde, ktorá sa tu nanovo bez nás vyhlásila za jedinú demokratickú vládu po druhýkrát, aj keď v spoločnosti už pod pokrievkou to neskutočne vrie a oni na drzovku to spravili, ako výsmech nám občanom do očí,“ neskrýva rozčarovanie Iza Bela a dodáva, že zasa počúvala naučenú frázu týchto plagiátorov a papalášov, že Slováci im vo voľbách 2020 dali veľký mandát, aby tu vládli. „No zabudli na jednu podstatnú vec. Už sa nepíše rok 2020, ale 2021 a situácia na Slovensku sa radikálne zmenila práve v ich neprospech, no oni sa aj tak ďalej tvária ako víťazi volieb,“ hodnotí ďalej Iza Bela.

„Pre mňa práve oni po tom ich divadle a fraške ostanú už navždy zapísaní ako zradcovia národa, keďže jednoznačne z ich správania vyplýva, že sledujú len svoje a zahraničné záujmy, no nie naše nás občanov Slovenska. V tomto videu z úst Roberta Fica v znejú veľmi dôležité argumenty, ktoré samy za seba hovoria to, že na Slovensku nerozhodujú voľby a hlas každého z nás hodený do urny, ale sú to rôzne záujmové skupiny i keď sa tvária, že sú slovenské, ktoré sú vo videu aj pomenované,“ končí svoj status Iza Bela.

Matovič konečne pripustil, že uplynulý rok s ním bol pre Slovákov utrpením
02 | 04 | 2021 | editor01hd