Belohorcová rieši spor so susedmi: Keď im vadí jej spev, na oplátku spieva ešte viac!
05 | 04 | 2021 I Timotej Dudka

Už dva mesiace žije Zuzana Belohorcová (45) v byte, ktorý jej prenajala televízia Markíza kvôli natáčaniu show Tvoja tvár znie povedome. Moderátorka sa teraz zverila, ako vychádza so susedmi. Nie je to ideálne, píše portál Super.


Denne totiž musí trénovať na spevácke vystúpenia, čo sa vraj nie vždy stretáva s pochopením susedov. "Mám prenajatý byt na tri mesiace. Som rada, že tu mám súkromie. Aj napriek tomu, že mám pekelných susedov," priznala pre vyššie uvedený portál Belohorcová. "Búchajú na mňa aj cez deň, aby som bola ticho. Ja ale ticho byť nemôžem, musím trénovať," vysvetľuje.

"Keď je niekto nespokojný v noci, tak to chápem. Za začiatku som bola tak zapálená, že som si neuvedomila, koľko je hodín. A o pol jedenástej večer na mňa búšili, že už sa to nedá. Keď na mňa ale búšia cez deň, to už je zvláštne," hovorí.

Aspoň môže byť rada, že susedov neruší jej poskakovanie na vibračnom stroji, na ktorom denne cvičí. "To sa ešte nikto nesťažoval. S tým spevom je to horšie. Keď na mňa teraz ráno začal pán zase búchať kvôli spevu, tak som už začala spievať ešte viac," dodala so smiechom.

Blesk.cz


Belohorcová schytala výsmech v Tvári! Kto si neodpustil narážky na šteklivú minulosť?
Zuzana Belohorcová (45), ktorá aktuálne žiari v televíznej šou Tvoja tvár znie povedome, pod drobnohľadom celej krajiny prežíva aj menej príjemné chvíle než len tie okamihy, kedy ju porota chváli. Napríklad keď sa verejne vtipkuje na účet jej... Čítať ďalej
12 | 03 | 2021 | Timotej Dudka