Na Bielu sobotu v Košiciach kosila smrť: Páchateľ dobodal na smrť 61-ročného muža
04 | 04 | 2021 I editor01hd
Na Bielu sobotu v Košiciach kosila smrť. Páchateľ vo večerných hodinách dobodal 61-ročného muža. K vražde došlo v mestskej časti Dargovských hrdinov, informuje portál topky.sk.

K udalosti sa vyjadrila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová. Podľa jej slov obeť na mieste podľahla niekoľkým bodným poraneniam. Prípad vyšetrujú ako vraždu.

"Policajti na mieste zadržali jednu podozrivú osobu, ktorá bola po vykonaní nevyhnutných prvotných procesných úkonov umiestnená do cely policajného zaistenia," uviedla podľa topky.sk hovorkyňa Ivanová.

Krajský policajný vyšetrovateľ v súvislosti s udalosťou začal trestné stíhanie pre trestný čin vraždy. "Vzhľadom na naďalej prebiehajúce procesné úkony a vyšetrovanie bližšie informácie v tejto chvíli poskytovať nebudeme. Urobíme tak hneď, ako to situácia vo vyšetrovaní dovolí," dodala Ivanová.

Policajné orgány o identite podozrivého ani obete nezverejnili žiadne detaily. Nie je takisto jasné, či pri tragédii zohral úlohu alkohol. Zo správy nie je zrejmé ani to, aký mohol byť motív brutálneho činu.

Matovič je podľa majetkového priznania bezdomovec, žobrák a úplná socka
04 | 04 | 2021 | Ivan Čeredejev