Ukončite veľké umieranie, píše Mesík v liste Hegerovi
30 | 03 | 2021 I Gabriel Matta

Zabezpečte ivermectine, liečte podľa protokolov I-MASK a MATH+, pozerajte na vitamín D, píše Mesík v liste budúcemu premiérovi Hegerovi


Vyštudovaný lekár a analytik globálnych rizík Juraj Mesík adresuje otvorený list budúcemu premiérovi Eduardovi Hegerovi (OĽaNO). V liste spísal päť krokov k ukončeniu „veľkého umierania“

„Moc a zodpovednosť za ďalší vývoj krajiny preberáte v čase najväčšieho masakru obyvateľstva Slovenska od druhej svetovej vojny, v stave hlbokého ekonomického rozvratu krajiny a rozkladu donedávna relatívne kompetentných štátnych inštitúcií,“ píše Mesík Hegerovi v liste, ktorého znenie zverejnil na sociálnej sieti.

V súčasnosti máme viac ako 9500 obetí pandémie. Mesík dodáva, že doteraz Heger niesol len nepriamu a morálnu zodpovednosť ako každý člen vlády. Od momentu  nástupu na post premiéra sa však stáva priamo zodpovedný za všetky ďalšie zbytočné obete.

Bill Gates – šaman, vizionár alebo sponzor?
Miliardár už tri roky dozadu varoval pred možnou celosvetovou pandémiou. Povedal, že jej sila dokáže v priebehu šiestich mesiacov zabiť až 30 miliónov ľudí. Jeho predpoveď je však akási povedomá. „Môže to byť pokojne choroba, ktorú zatiaľ nikto... Čítať ďalej
29 | 03 | 2021 | Robert Bačinský


„Ako premiér nemáte naliehavejšiu zodpovednosť ako Veľké umieranie zastaviť a ukončiť. Masové zomieranie občanov Slovenska je výsledkom korupčne motivovaného a hrubo nevedeckého manažmentu epidémie Vašim predchodcom. Máte možnosť rýchlo ho ukončiť,“ dodáva.

Nariadenia, ktoré Mesík žiada a ktoré podľa neho ovplyvnia epidemiologickú situáciu:

  1. Vydať nariadenie vlády o voľnom predaji lacného a vysoko bezpečného lieku ivermectin v lekárňach v SR. Nulové náklady.

  2. Vydať nariadenie vlády o urgentnom dovoze približne pol milióna štandardných balení (napr. 8 x 6 mg alebo 10 x 3 mg) ivermectinu a prípadne aj o domácej výrobe humánneho ivermectinu na Slovensku (veterinárny sa vyrába v Nitre). Náklady do 2 miliónov eur.

  3. Uložiť slovenským lekárom poskytovať včasnú liečbu pacientov s podozrením na covid a profylaktickú liečbu ich príbuzných a kontaktov podľa protokolov I-MASK a MATH +.

  4. Uložiť slovenským lekárom každému pacientovi s podozrením na covid povinne stanoviť hladinu vitamínu D v sére a u pacientov s jeho deficitom zahájiť nárazovú korekciu podaním vysokej dávky vitamínu D. Náklady zdravotných poisťovní rádovo 100 tisíc eur.

  5. Vydať nariadenie o zahájení programu fortifikácie základných potravín vitamínom D (napríklad podľa fínskych noriem).


V závere Mesík dodáva, že najnaliehavejšia úloha v tejto chvíli je zastaviť masové umieranie občanov.

Matovičov cirkus neodchádza. Riaditeľ si síce sadne ku kase, ale manéž aj zverinec bude stále riadiť on
28 | 03 | 2021 | Aneta Leitmanová