„Zločinci patria do basy, nie na úrad vlády!“ rozhorčene tvrdí Anna Belousovová
29 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Vládna kríza sa síce včerajškom zrejme skončila, no pre Annu Belousovovú boj za pravdu nie. Expolitička totiž podala trestné oznámenie za tisícky mŕtvych, ktorých má táto vláda na svedomí. V statuse na sociálnej sieti sa preto rozhorčuje, že tí, ktorí sa zo to môžu, budú vládnuť ďalej.


Belousovová podala 9. marca 2021 generálne prokuratúre trestné oznámenie na členov vlády. Svojím konaním mali zaviniť smrť tisícok ľudí. Preto ju rozhorčilo, že Eduard Heger verejne priznal zodpovednosť koalície za úmrtia ľudí. A po tom všetkom si sadne do premiérskeho kresla namiesto Igora Matoviča, s ktorým si iba prehodili funkcie.
Koaličné panstvo sa tri týždne zábava tzv. vládnou krízou a tu umierajú ľudia

„Mám za to, že členovia vlády svojím konaním zavinili smrť veľkého počtu ľudí, keď v decembri minulého roka napriek informáciám od ministra zdravotníctva a konzília odborníkov neprijali nimi navrhované opatrenia,“ píše Belousovová.

Dodáva, že pred pár dňami dostala písomnú informáciu z generálnej prokuratúry, že jej trestné oznámenie odstupuje Krajskej prokuratúre Bratislava. „Som veľmi rada, že v relácii RTVS O 5 minút dvanásť mi de facto dal za pravdu Robert Fico, ktorý poukázal na priamu súvislosť medzi 9 tisíc mŕtvych obetí a nečinnosťou vlády. V tejto relácii zároveň odzneli veľmi vážne tvrdenia, na ktoré chcem zajtra upozorniť Krajskú prokuratúru Bratislava,“ naznačuje expolitička v statuse svoje ďalšie kroky.

„Na otázku moderátora: Aký vplyv na úmrtia mal koaličný konflikt medzi Sulíkom a Matovičom? minister Heger s kľudom odpovedal: Áno tento konflikt mal vplyv, to nikto nepopiera. Koaličné panstvo sa tri týždne zábava tzv. vládnou krízou, v preklade bojom o korytá, kvôli ich neschopnosti, neľudskosti a nečinnosti umierajú ďalej ľudia a my sa máme tváriť, že všetko je OK. Keď si večer padli okolo krkov a dohodli sa, že nikto z nich o svoje koryto nepríde?!“ píše rozhorčene Belousovová.


Tisícky mŕtvych sú obete chorých mocenských ambícií konkrétnych ľudí

„Sulík bude vo vláde, Matovič bude vo vláde, všetci ktorí podali demisie, sa tam vlastne vrátia. To, že medzitým zomreli tisícky ľudí je pre nich asi nič!“ hnevá sa predsedníčka strany Národ a spravodlivosť, podľa ktorej treba jasne povedať, že mŕtvi sú obete chorých mocenských ambícií konkrétnych ľudí: Matoviča, Sulíka, Kollára, Remišovej a všetkých ich prisluhovačov.

„Je načase, aby, keď už vraj majú orgány činné v trestnom konaní rozviazanie ruky, začali konať aj voči členom vlády. Zločinci patria do basy nie na úrad vlády!“ končí ostrý status Anna Belousovová.

Belousovová: Nech sa Matovič, Sulík a Remišová chytia za ruky a idú „do psej matere“. A Kollár s nimi!
Odstupovanie a neodstupovanie ministrov či samotného premiéra už väčšina bežných Slovákov považuje za trápne divadlo. Rovnaký názor má aj expolitička Anna Belousovová, ktorá to opísala aj vo svojom statuse. Čítať ďalej
16 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik