Križiak Krajniak špásuje: Za súčasnú situáciu nie sú zodpovední Matovič a Krajčí
29 | 03 | 2021 I editor01hd
Poslanec a podpredseda Sme rodina Milan Krajniak na Facebooku špásuje. Tvrdí totiž, že za súčasnú situáciu v krajne nenesú zodpovednosť Igor Matovič a Marek Krajčí.

Podľa križiaka Krajniaka v ostatných dňoch mnohí politici vyzývali iných k sebareflexii. Podľa exministra žiadali "tebareflexiu". Krajniak sa v rámci sebareflexie sám pochváli tým, že na rozdiel od iných on sa odhodlal k činom a podal demisiu.

Možnosť, že z vlády odišiel preto, aby sa poistil pred prípadným väzobným stíhaním poslaneckou imunitou, v statuse podpredseda Sme rodina nekomentoval.

"Sme rodina počas celého roka pristupovala k riešeniu pandémie i ostatných problémov Slovenska konštruktívne. Rezort, ktorý som viedol, konkrétne pomohol státisícom ľudí a podarilo sa nám ochrániť životy a zdravie tisícov ľudí, ktorí žijú v domovoch sociálnych služieb. Napriek pandémii sa nám podarilo zachrániť tisíce pracovných miest a pripravili sme zákony, ktoré vytvárali lepší priestor pre život rodín na Slovensku," pochválil sa Krajniak.

Ak Matovič nezvládol funkciu premiéra, nezvládne ani ministra financií, myslí si Ivan Mikloš
Igor Matovič síce svoj odchod z premiérskeho postu podmieňoval tým, že sa stane novým vicepremiérom pre boj s korupciou, napokon ale ustúpil a svoj post si iba vymenil s ministrom financií. Tento krok však exminister financií Ivan Miloš nepovažuje... Čítať ďalej
29 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik


V tejto súvislosti uviedol, že Sme rodina nikoho nežiadala, aby podal demisiu a ani nikoho "nevydierali". Neuviedol však, kto a čím mal koho v koalícii vydierať. Dodal len, že "koalícia sa včera aj s naším prispením dohodla na pokračovaní".

"Napriek tomu sa nemôžem tváriť, že sa nič nestalo. Za situáciu, v ktorej sme, nie sú zodpovední len M. Krajčí a I. Matovič. Nemyslím si, že stačia tieto dve tebareflexie a môžeme ísť ďalej, akoby sa nič nestalo. Za situáciu vo vládnej koalícii i na Slovensku sú minimálne rovnakým dielom zodpovední aj ďalší," píše Krajniak.



Karma je zdarma. Nazval ho hovnom a on mu ide šéfovať! Hups
„Moju manželku si do huby neber, ty zbabelé psychopatické hovno,” napísal exporadca Andreja Kisku Rado Baťo pred niekoľkými týždňami v SMS správe premiérovi Igorovi Matovičovi. A ten súkromnú komunikáciu zverejnil. Iróniou je, že Matovič zrejme... Čítať ďalej
29 | 03 | 2021 | Ivan Brožík


Napriek tomu, že sa ho na to nikto nepýtal, uviedol ďalej, že po dôkladnom zvážení sa rozhodol nevstúpiť do vlády nového premiéra Eduarda Hegera.

"Eduarda Hegera mám rád a považujem ho za čestného človeka. Želám mu v pozícii premiéra i v osobnom živote všetko dobré. Budem v parlamente podporovať jeho vládu," uvádza takmer skromne Krajniak.

Novým ministrom zdravotníctva má byť Naďov človek - generál
Novým ministrom zdravotníctva by mal byť vojak a lekár Vladimír Lengvarský, toho času veliteľ Ústrednej vojenskej nemocnici v Ružomberku, ktorá patrí pod ministerstvo obrany. Čítať ďalej
29 | 03 | 2021