Bill Gates – šaman, vizionár alebo sponzor?
29 | 03 | 2021 I Robert Bačinský

Miliardár už tri roky dozadu varoval pred možnou celosvetovou pandémiou. Povedal, že jej sila dokáže v priebehu šiestich mesiacov zabiť až 30 miliónov ľudí. Jeho predpoveď je však akási povedomá. „Môže to byť pokojne choroba, ktorú zatiaľ nikto nikdy nevidel,“ povedal Gates. A tým sa to nekončí...



Nostradamus Gates

České lidovky už v roku 2018 priniesli zaujímavý článok o Billovi Gatesovi. V máji toho roku sa totiž v americkom Massachusetts konala v istej zdravotníckej spoločnosti prednáška, na ktorej vystúpil miliardár. Oznámil, že podľa neho by mohlo v najbližších desiatich rokoch vypuknúť niečo ako celosvetová pandémia, ktorá bude schopná vyhladiť desiatky miliónov ľudí. A aby dodal vážnosť svojej vízii budúcnosti, prezentoval rovno aj spôsob boja proti tomuto, v tej dobe ešte fiktívnemu zabijakovi.

„Nemusí vôbec ísť o nejaký zmutovaný druh chrípky alebo osýpok. Môže to byť pokojne choroba, ktorú zatiaľ nikto nikdy nevidel,“ opísal Gates neviditeľného vraha. Dodal, že podľa neho je v súčasnosti stále jednoduchšie vyrobiť nejakú novú chorobu hoc aj v domácich podmienkach. „Druh smrteľnej chrípky, môžu ľudia hravo vyvinúť aj vo svojich domácich laboratóriách,“ dodal.

Bill Gates už vie, kedy skončí pandémia!
Americký podnikateľ Bill Gates má jasno ohľadom budúceho vývoja svetovej pandémie. „Na konci roka 2022 by sme sa mali vrátiť v podstate späť k bežnému fungovaniu.“ Nádej vidí v očkovaní, reštrikcie však očakáva až do konca roka 2022. Povedal to v... Čítať ďalej
28 | 03 | 2021 | Robert Bačinský

Elixír smrti

Je síce ťažké si predstaviť, ako v kuchyni na sporáku niekto len tak varí vraždený elixír, ktorý následne nechá odpariť do plastového rozstrekovača, aby ho vypustil do letiskovej vzduchotechniky... Avšak kto by sa hádal s Gatesom, však?

Vzápätí však upokojil Gates svetovú populáciu a vysvetlil, že vyhliadky nie sú zas až také čierne. „V istých oblastiach je ľudstvo na takúto hrozbu pripravené lepšie než v minulosti. V súčasnosti už existujú antivírusové lieky, ktoré môžu ľuďom pomôcť prežiť. Napríklad nové antibiotiká. Vedci dokonca hlásia aj úspech vo vývoji novej, univerzálnej chrípkovej vakcíny,“ ubezpečuje filantrop Gates.
Povedomé reči dobrého Billa

Niet sa naozaj čoho báť. Bill Gates, zahľadený do budúcnosti, totiž jasne vidí rýchle rozpoznanie hroziaceho nebezpečenstva, pretože „práve minulý týždeň sa objavila úplne nová výskumná štúdia, ktorá sa venuje tomu, ako u človeka zistiť nové vírusové ochorenie pomocou farebných prúžkov, ktoré sa používajú napríklad pri tehotenských testoch“. Aspoň tak to povedal vizionár Gates.

A tú najlepšiu radu si nechal na záver. Svetovým vládam poradil:„ Medzi vami a armádami musí panovať užšia komunikácia. Spoločne by ste mali hľadať spôsob ako v prípade vypuknutia pandémie rýchlo a efektívne využiť pomoc súkromného sektoru. Ten vám môže pomôcť pri vývoji technológií, nástrojov a boja proti vznikajúcim smrteľným chorobám." Aspoň tak to odporúča dobrý Bill.

Nová celosvetová epidémia. Jej odhalenie testom s farebnými prúžkami. Pomoc súkromného sektora. Úzka spolupráca vlád s armádami. Nie je vám to povedomé?

http://www.hlavnydennik.sk/2021/03/19/malthuzian-bill-gates-odhaleny/