Kotleba: „Táto vláda bude stáť pred súdom za vlastizradu, za pokusy na ľuďoch a genocídu“
27 | 03 | 2021 I Robert Bačinský

„Ani počas tohto týždňa nezačali účinne liečiť ľudí chorých na koronu. Nezmenili liečebné protokoly pre týchto ľudí. Ani počas tohto týždňa, v ktorom si našli čas iba na svoje politické naťahovačky, neurobili nič pre zlepšenie života ľudí na Slovensku,“ povedal vo videu Marián Kotleba. „Raz naozaj príde čas, keď za toto všetko, čo táto vláda predvádza, bude stáť pred súdom,“ dodal.


Predseda strany ĽSNS Marián Kotleba, sa po vzore svojich kolegov z parlamentu, tiež prihovoril k občanom Slovenska. Avšak nie s akýmsi odpočtom svojej práce za uplynulý rok, ale s ostrou kritikou, na adresu Matoviča a jeho ministrov.

Agóniu vlády by už "mal ukončiť niekto v bielom plášti a s ambulanciou" znie podľa Zábojníka hlas ľudu
“Ľudia sú už z toho doslova zhnusení. Slovensko neničí konanie blbcov, ale momentálna nečinnosť rozumných ľudí v tejto krajine,” vyhlásil pre ParlamentneListy.sk bezpečnostný analytik Juraj Zábojník. Čítať ďalej
27 | 03 | 2021 | Ivan Brožík


Vo svojom videu na sociálnej sieti zhrnul posledný týždeň vládnutia Matovičovho kabinetu. Ako hovorí v úvode: „Tento týždeň sa opäť niesol v znamení, že vláda traumatizovala celú spoločnosť, celé Slovensko svojim bojom o funkcie, o korytá, o ministerské kreslá. Rozprávali nám, ako sa Matovič ide vzdať, potom že sa nejde vzdať, ako sa vzdávajú jednotliví ministri a ako si medzi sebou robia nechutné dohody, kto bude mať aké ministerstvo a s tým spojené kšefty. Znovu sme strávili týždeň v tom, že vláda nám arogantne a bohorovne ukázala, že im absolútne nezáleží na obyvateľoch Slovenska.“
Nedovolia prístup k liečbe

Kotleba vidí ako najväčší problém to, že vláda nedovolí občanom prístup k liečbe. „Ani počas tohto týždňa nezačali účinne liečiť ľudí chorých na koronu. Nezmenili liečebné protokoly pre týchto ľudí. Ani počas tohto týždňa, v ktorom si našli čas iba na svoje politické naťahovačky, neurobili nič pre zlepšenie života ľudí na Slovensku,“ konštatuje Kotleba.

Takéto konanie vlády, podľa Kotlebu nezostane bez odozvy. Je presvedčený, že všetci, ktorí nesú zodpovednosť za súčasný marazmus, budú niesť za to zodpovednosť: „Ja vám ľudia hovorím, po tomto všetkom, čo zažívame s touto vládou, že raz naozaj príde čas, keď za toto všetko, čo táto vláda predvádza, bude stáť pred súdom. Ale nie za nejaké ich naťahovačky, ale za vlastizradu, za pokusy na ľuďoch, za genocídu vlastného obyvateľstva. Za totálne zničenie slovenského zdravotníctva a slovenského školstva,“ tvrdí šéf ĽSNS.

Kotleba pokračuje informáciami, ako jeho strana pomáhala. „Chcem vám povedať, ešte jednu vec. Kým vláda tento týždeň strávila jalovými rečami a naťahovačkami, politickými spormi a kšeftami, my v ĽSNS sme opäť pomáhali ľuďom.“ Členovia ĽSNS rozdávali vitamínové balíčky. Pomáhajú aj slovenským poľnohospodárom, od ktorých nakúpili ich produkciu, ktorú nemohli kvôli opatreniam vlády predať. Túto produkciu rozviezli medzi slovenské rodiny, ktoré sú v ťažkej situácii. „Tešme sa na blížiacu sa Veľkú noc, najväčší kresťanský sviatok, “končí svoje video Marián Kotleba.

Škandál: Záchranka nechala muža s Covidom doma sa trápiť a teraz bojuje v nemocnici o život
Po viac ako polročnom naozaj intenzívnom boji s koronavírusom sú už mnohí zdravotníci veľmi unavení. Obyčajní ľudia ale zažívajú situácie, kedy majú práve na zdravotníkov ťažké srdce, že im nepomohli. Čítať ďalej
27 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik