Juraj Mesík upozorňuje na "Nobelovskú prednášku" o Ivermektíne a poukazuje na hlúposť "provinčných médií"
27 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

Nobelovské prednášky sú prednášky vedcov, lauerátov Nobelovej ceny. Organizuje ich Univerzita v Štokholme. Nie je významnejšie a prestížnejšie vedecké ocenenie vo svete vedy než Nobelova cena.


Aula Magna na Štokholmskej Univerzite si vypočula aj prednášku vedca a laueráta Nobelovej ceny Satoshi Omuruho. Na ňu práve vo svojom aktuálnom statuse na sociálnej sieti upozorňuje analytik Juraj Mesík.


Juraj Mesík šokuje: Vláda cez ministerstvo prikázala ambulantným lekárom Covid neliečiť!
Mnohí odborníci spolu s lekármi sa doteraz nedokážu zjednotiť na tom, či má Ivermectin liečebné účinky v boji s koronavírusom. Vyštudovaný lekár a analytik globálnych rizík Juraj Mesík v tom má však jasno. Ivermectin jednoznačne... Čítať ďalej
21 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Bezpečný a účinný

"Vyberám zo záveru o potenciáli IVM pre budúcnosť. Okrem iného v ňom stojí "Potvrdilo sa, že Ivermektín je pre ľudí šokujúco (astonishingly) bezpečný. Je to tak bezpečný liek, že ho s minimálnymi vedľajšími účinkami dokážu podávať pracovníci bez zdravotníckeho vzdelania a po veľmi základnom výcviku dokonca negramotní ľudia v izolovaných vidieckych komunitách..." Píše Juraj Mesík.



Ach, keby tak...

"Keby tak slovenskí lekári namiesto drístov v provinčných denníkoch čítali Nobelovské prednášky... A keby tak v provinčných denníkoch vedeli, čo to je Nobelova cena a nekarpatská veda..." Dodáva Mesík.


Celú prednášku "Úžasný dar zo Zeme: Pôvod a dopady Ivermectínu" možno vidieť na nasledujúcom videu:

https://nobelmedia.akamaized.net/flashcontent/lecture_2015_med_omura_01_496.mp4

Medzititulky red. HD.)

Vytočený Mesík píše Europarlamentu: "Škodlivý Remdesivir za miliardy schválite a lacný účinný Ivermectin nie?"
Európska lieková agentúra (EMA) neodporučila používanie ivermectinu na prevenciu a liečbu choroby COVID-19. "Len veľmi naivní ľudia môžu stanoviská EMA považovať za výraz odbornosti," vyhlásil na margo toho analytik a vyštudovaný lekár Juraj... Čítať ďalej
23 | 03 | 2021 | Ivan Brožík