Je dokázané, že covidová imunita trvá 8 mesiacov. Naša vláda tvrdí, že tri. Prečo klamu? Bukovský to tuší
27 | 03 | 2021 I Petra Demková

Vo svojom poslednom videu sa MUDr. Bukovský rozhovoril aj na tému covidovej imunity. Naše úrady tvrdia, že získaná imunitná schopnosť trvá iba 3 mesiace, pripomína. „Podľa súčasných vedecky overených poznatkov overených a publikovaných v najprestížnejších imunologických pracovísk na svete musíme dnes tvrdiť, že imunita získaná prekonaním infekcie Covid-19 trvá najmenej 8 mesiacov,“ hovorí. Prečo naša vláda zavádza? Aj na to sa snaží známy lekár nájsť odpovede.


„Podľa súčasných vedecky overených poznatkov overených a publikovaných v najprestížnejších imunologických pracovísk na svete musíme dnes tvrdiť, že imunita získaná prekonaním infekcie Covid-19 trvá najmenej 8 mesiacov,“ hovorí lekár jasne. „Paradoxom je, že odborní poradcovia slovenskej vlády úplne v rozpore so súčasným odborným poznaním a vedeckými faktami stále tvrdia, že imunita trvá iba 3 mesiace,“ dodal.
Hľadá vysvetlenie

Bukovský hľadá vysvetlenie pre tieto tvrdenia. „Alebo nevedia čo hovoria alebo zámerne klamu. Musí prísť otázka, s  akým cieľom? Prečo?“ pýta sa. Bukovský si všimol aj ďalšiu vec. Teraz keď sa blíži čas dovoleniek a cestovania, zo oficiálnej štátnej stránky pre Koronu zmizli údaje o vyliečených. Uvádzajú sa už len počty chorých. „A my dostávame neustále pohoršené reakcie ľudí, ktorým odmietajú lekári vydať potvrdenie o prekonaní ochorenia,“ vysvetlil.

Bukovský: „Matovič z piatich základných kritérií definície psychopata a sociopata spĺňa šesť“
Igor Bukovský, kritik protipandemických opatrení, si tentokrát posvietil na duševný stav premiéra. Otvorene vo videu hovorí, že Igor Matovič je učebnicový príklad sociopata. Veriť mu, že sa zmení prirovnáva ku konaniu ženy, ktorá žije s alkoholikom... Čítať ďalej
23 | 03 | 2021 | Robert Bačinský


Ďalšia vec, ktorá MUDr. Bukovského dvihla zo stoličky, je neustála polemika o Covid pasoch. Lekár túto myšlienku absolútne odmieta a upozorňuje, že aj svetové autority. „Hoci v rozpore s medzinárodným právom, deklarácia Rady Európy uvádza, že očkovanie má byť dobrovoľné.“ Politici teda presadzujú myšlienku a realizáciu Covid pasov v rozpore s odporúčaniami WHO, ktorá tvrdí to isté ako Rada Európy, upozorňuje. Niektoré krajiny – a MUDr. Bukovský si myslí, že nakoniec to budú všetky, už diskutujú o zavedení Covid pasov.

Bukovský upozorňuje, že napríklad Grécko už oznámilo, že od 14. mája povolí vstup na svoje územie turistom z celého sveta, ale „len ak sa takýto človek preukáže dokladom o očkovaní alebo potvrdení o prekonaní Covidu.

Aké problémy budú mať pri cestovaní Slováci, ktorí sa nevedia dostať k potvrdeniu od lekára, že Covid prekonali, z toho už vyplýva. Jediná cesta bude asi očkovanie. Rovnaký princíp bude platiť aj, ak naša vláda a zdravotníci nebudú uznávať, že covidová imunita trvá 8 mesiacov a budú si stáť za svojimi troma.

„Zastavte úvahy o zriadení akéhokoľvek Covid pasu pre občanov SR! Očkovanie musí byť dobrovoľné a človek ktorý sa nedá očkovať nemôže byť nijak diskriminovaný,“ prízvukuje známy lekár. Toto sú zatiaľ oficiálne stanoviská RE aj WHO, pripomína Bukovský na záver.

Bukovský: "Respirátor FFP2 je symbol nezmyslu a psychického násilia!" Čo na nich kritizuje?
Na tému povinného nosenia respirátorov reagoval v najnovšom videu odborník na výživu Igor Bukovský. Tak, ako na väčšinu protipandemických opatrení, odlišný názor má aj na respirátory FFP2, píše Pluska. Čítať ďalej
20 | 03 | 2021 | Timotej Dudka