Rozumejú vôbec Remišová a Kollár ako funguje vládna štvorkoalícia? pýta sa Jozef Šátek
25 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

Predsedníčka Za ľudí Veronika Remišová sa svojím vyhlásením, že osud vládnej koalície je v rukách dvoch koaličných partnerov zo štyroch, vyznala z toho, že nerozumie, o čom vládna štvorkoalícia vlastne je." Citát Jozef Šátek


"Je treba po pravde priznať, že úplne rovnako a ako jej vzor sa už pred ňou zachoval aj B. Kollár." Konštatuje na sociálnej sieti autor textu Jozef Šátek. Odvoláva sa na rozhovor portálu sme.sk s Veronikou Remišovou.

Reprofoto FB (@Jozef Šátek)

My nič...

"Nie je predsa možné určitý problém v rámci štvorkoalície, ktorý hrozí jej rozpadom, zúžiť len na dvoch partnerov. A tváriť sa za bučkom, že nás to v podstate nezaujíma. Vybavte si to medzi sebou a až to bude vyriešené, tak sa potom spoločne pustíme do rokovania. Ale je to o tom, že aj Remišová aj B. Kollár si s tými dvomi partnermi sadnú a začnú rokovať. Rokovať a opäť len rokovať a navrhovať a opäť len navrhovať možné spôsoby riešenia až príde postupne k dohode. Alebo na konci povedia, že táto štvorkoalícia to vymyslieť nevie, tak potom súhlasia s predčasnými voľbami."
Sú alebo nie sú ako Pilát?

"V. Remišová ani B. Kollár predsa nie sú ako Pilát. Že si umyjú ruky a celá špina spadne na iných. Obaja teda aj Za ľudí, ale aj Sme rodina sú v tejto kaši namočení tiež až po uši. A musia byť aktívni, inak z lenivosti a/alebo neschopnosti zapríčinia rozpad vlastnej vládnej koalície a to rukou spoločnou a nerozdielnou." Jozef Šátek na sociálnej sieti.

Šátek: Slovensko by sa malo prestať zosmiešňovať a nevytvárať bizarnú funkciu pre neschopného politika
"Politici i novinári si už začínajú zvykať na myšlienku, že by premiér Igor Matovič mohol preskočiť zo svojho kresla do zatiaľ imaginárnej funkcie vicepremiéra vlády proti korupcii. Začíname stonásobné opakovanie hlúposti, aby sa to stalo na konci... Čítať ďalej
24 | 03 | 2021 | Ivan Brožík