Maroš Kramár šokuje: Škandál so sexuálnym obťažovaním by pokojne zopakoval!
19 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Od júna minulého roka prevládala na Slovensku i v Čechách kauza Maroša Kramára, ktorý si zavaril tým, že poškrabal počas záverečných scénok relácie Inkognito maskérku po zadku. Teraz provokuje tvrdením, že by si to kľudne zopakoval, píše Plus jeden deň.


Lavína kritiky sa nespustila len na herca, ale aj na samotnú reláciu TV JOJ. Hoci maskérka, Kramárova kamarátka, tvrdila, že to nepovažuje za sexuálne obťažovanie, ako sa o tom v médiách písalo, kritike sa jednoducho nevyhli a trvalo mesiace, kým sa to prestalo riešiť. Ozývať sa začali najmä ženy, ktoré sa s podobným neakceptovateľným správaním mužov stretli.


Herec však nedávno v talk show 7 pádů Honzy Dědka poriadne prekvapil. „Premýšľal som, že by som to urobil znovu. Môj prstík je totiž taký silný, že vytlačil covid z novín. Na druhý deň akoby nebol covid, môj prst bol všade," provokoval Kramár.


Kto je priateľka Maroša Kramára, ktorú zbalil po 25-ročnom manželstve?
Ani po rozvode na vzťahy nezanevrel. Maroš Kramár (61) má po 25 rokoch manželstva s právničkou Natašou Nikitinovou (53) novú priateľku. Už pred časom potvrdil, že nie je sám, a nemusel hľadať ďaleko. Zamiloval sa do svojej manažérky, píše... Čítať ďalej
17 | 03 | 2021 | Timotej Dudka