Matovič a jeho OĽaNO klamú ráno, na obed aj večer, tvrdí Matúš Šutaj Eštok
17 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Premiérovi Igorovi Matovičovi nedôveruje už takmer 80 percent Slovákov, medzi ktorými je aj opozičný poslanec Matúš Šutaj Eštok. Že tomu tak je napísal aj v statuse na sociálnej sieti.


Šutaj Eštok patrí medzi poslancov Hlasu-SD, ktorí pravidelne vyčítajú Igorovi Matovičovi jeho neschopnosť zvládať nielen pandémiu koronavírusu, ale aj riadenie spoločnosti. Teraz v statuse na sociálnej sieti tvrdí, že OĽaNO klame ráno, na obed aj večer. Súvisí to s výsledkami prieskumu akejsi nezávislej agentúry, ktorá na základe nejakého jej prieskumu vyhodnotila OĽaNO ako to, ktoré by získalo najviac percent voličov.
Vymysleli si samotný prieskum a teraz sa ním snažia poprieť realitu

„Po roku súčasnej vlády je väčšine ľudí na Slovensku jasné, že Igor Matovič je notorický klamár a vo svojom hnutí OĽANO má množstvo zdatných nasledovníkov. Napokon, veď práve k moci sa toto hnutie, či skôr súkromná Matovičova firma dostala tak, že svojich voličov oklamala. A keďže im okrem toho nemajú čo iné ponúknuť, klamú ich aj naďalej,“ píše hneď v úvode Šutaj Eštok.



„Vymysleli si „nezávislú agentúru“, ktorá na Slovensku nikdy prieskum nerobila, vymysleli si samotný prieskum a teraz sa ním snažia poprieť realitu. Túto lož servírujú ľuďom a ani pri tom brvou nepohnú. Takéto klamanie ľudí, otáčanie ľudí, neschopnosť vládnuť a totálny rozvrat štátu Slovensko od svojej samostatnosti nezažilo. A je najvyšší čas, aby sa tento festival lži, amaterizmu a pomýlenej viery samých v seba čím skôr skončil,“ uzatvára Šutaj Eštok svoj status.

Ak by bola hmotná zodpovednosť politikov, Matovič by už bol na mizine, tvrdí Šutaj Eštok
Pred voľbami sľuboval Igor Matovič, že uzákoní hmotnú zodpovednosť politikov. Zatiaľ sa tak nestalo. Poslanec strany Hlas-SD Matúš Šutaj Eštok mu to vo videu na sociálnej sieti pripomína. Zároveň ho varuje, že ak by sa tak stalo, on by pri tom... Čítať ďalej
09 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik