Marek Krajčí? Nebude chýbať nikomu súdnemu, konštatuje s úľavou Monika Beňová
13 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Demisia Mareka Krajčího na funkciu ministra zdravotníctva potešila nielen veľa obyčajných ľudí, ale aj všetkých opozičných politikov. Patrí medzi nich i Monika Beňová.


Monika Beňová sa síce z pozície europoslankyne nezvykne veľmi vyjadrovať k dianiu na našej politickej scéne, demisia Mareka Krajčího ju ale potešila. Svedčí o tom aj jej status na sociálnej sieti, v ktorom dnes už exministra vôbec nešetrila.
A snáď z ministerstva odpracú aj tú klerikálnu perepúť, ktorú tam nainštaloval

„Konečne podal demisiu minister zdravotníctva. Ten, ktorého jedinými viditeľnými „krokmi“ bolo odvolanie skvelých riaditeľov doc. Kuželu a Prof. Sabola, vydanie nezmyselnej vyhlášky o spoplatnení UPT pre ženy 40+, ten ktorý plakal nie kvôli spackanej robote, ktorú odviedol, ale kvôli sebe samému, že musí predsa len opustiť tú stoličku, ktorú ako všetci hrdo vyhlasujú ani on nemal prirastenú k zadnici. Ten, ktorý zjavne nerozumel alebo nepochopil správne, čo mu onoho času zvestoval duch svätý, ale bez ostychu sám seba a svoj zaslúžený aj keď výrazne oneskorený odchod prirovnal k Ježišovi,“ píše na adresu Krajčího hneď zostra Beňová.



„Nebude chýbať nikomu súdnemu. A snáď z ministerstva odpracú aj tú klerikálnu perepúť, ktorú si tam nainštaloval a ministerstvo zdravotníctva začne byť modernou a aktívnou inštitúciou. Bude čo naprávať. Snáď už bude lepšie. Snáď konečne prídu správne riešenia. Ale jeho odchod, aj keď ho matovičovsko zákerným spôsobom chceli spolu s predsedom vlády opäť odsunúť, je na dnes najlepšou správou,“ končí svoj status Beňová pričom ešte škodoradostne dodáva: „Pekne mu to pani prezidentka povedala.“

Monika Beňová: Vnímam smútok a rastúci hnev ľudí. Vláda hnevá aj mňa!
Europoslankyňa Monika Beňová okrem toho, ako zvláda prácu matky i političky, v najnovšom rozhovore pre portál Báječná Žena prezradila, prečo ju vláda rozčuľuje. Čítať ďalej
11 | 03 | 2021 | Timotej Dudka