Primár Kulkovský: "Náš lockdown je ako prezervatív nasadený na ruku!
12 | 03 | 2021 I Diana Zaťková

Vláda mohla zabrániť polovici obetí pandémie, hovorí pre HN primár interného oddelenia Nemocnice s poliklinikou v Považskej Bystrici Milan Kulkovský. „Náš lockdown je ako prezervatív nasadený na ruku. Použitý síce bol, no nesprávne,“ vysvetľuje lekár a exotické dovolenky slovenskej privilegovanej triedy prirovnáva k skokom pod vlak.


"Normálny človek by si dnes mal uvedomiť, aké nebezpečenstvo mu hrozí, a navyše, že svojím konaním môže pripraviť o život množstvo ľudí," upozorňuje Kulkovsmý a dodáva: "Dominiky Cibulkovej mi bolo po prevalení jej očkovania spočiatku ľúto, zastal som sa jej, no opäť sa raz ukázalo, aký som naivný. Títo ľudia sú arogantní egoisti. Osobné potešenie nadradili všetkému ostatnému. Môžu sa hanbiť."
Štátna karanténa okamžite!

Podľa internistu by mala byť okamžite schválená štátna karanténa po návrate z takejto dovolenky či cesty. Nikto predsa neverí tomu, že sa po návrate všetci zavrú doma. Hranica 10-tisíc mŕtvych bude podľa Kulkovského čoskoro prekročená.

Čo je to za šéfa tajnej služby, keď nevie utajiť ani vlastnú trestnú činnosť? (reakcie politikov)
Slovenskom otriasa škandál za škandálom. Po zadržaní riaditeľa SIS sa s reakciami politikov na súčasnú situáciu na Slovensku priam roztrhlo vrece. Vyjadrenia rôznych politikov sumarizuje portál Hlavné správy. Čítať ďalej
12 | 03 | 2021 | Gabriel Matta



Kulkovský si osobne myslí, že to, čo tu máme, lockdown nie je. Ak tu bol, tak len niekedy na začiatku, na jar. Toto je len hra na lockdown. "Ako majú takéto výzvy vnímať obyčajní ľudia, ktorí strácajú prácu, sú na pokraji chudoby, dodržujú všetky opatrenia a z domu odchádzajú maximálne do obchodu? Je tu kasta, ktorá môže všetko. Opekať sa na pláži, piť drinky z kokosu, užívať si raj na zemi, a obyčajný „plebs“ musí sedieť ticho doma, piť čistú vodu, pozerať na tragické správy v TV a chodiť na rodinné výlety na mobilné odberové miesta. Nemôžeme sa potom čudovať, že ľudia odmietajú spolupracovať," rozohnil sa primár.

Rozpad Sme rodina pokračuje, odchádza ďalší člen. Poukazuje na vydieračské praktiky v hnutí  
Na sociálnej sieti oznámil svoj odchod ďalší člen strany Sme rodina. Michal Hynek odchádza z viacerých príčin. Nesúhlasí s rozhodnutiami a krokmi vlády a upozorňuje na vydieračské a nekalé praktiky vo vnútri hnutia Sme rodina. "Prevládli mocenské... Čítať ďalej
12 | 03 | 2021 | Petra Demková


"Mnohí prišli o prácu, znížila sa kvalita života, komfort. To sú faktory, ktoré aktivujú zvieracie pudy. A ak sme boli na začiatku pandémie empatickí, neskôr nám čoraz menej prekážali straty na ľudských životoch. Do popredia sa tlačilo osobné blaho a minimalizácia ekonomických strát," zamýšľa sa lekár.

A Kulkovský aj vidí príčinu nášho neúspechu: "Stačilo by, keby občania a vláda viac verili odbornej verejnosti, a určite by to všetko vyzeralo inak. Dovolím si tvrdiť, že spolupráca všetkých občanov a pokorné a nechaotické správanie vlády by ušetrilo polovicu obetí."

Krajský šéf SNS Milo Horka: "Ste banda. Všetci do jedného. Klamete. Robíte si z huby riť!"
„Vyriešenie“ koaličnej krízy sa nie veľmi pozdáva aj krajskému šéfovi SNS v Nitre Miloslavovi Horkovi. Tomu sa však nepáči ani to, že covid pozitívni ľudia sa neliečia Ivermectinom, ktorého je u nás stále málo. Jeho nahnevaný status o tom hovorí... Čítať ďalej
12 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik