Manžel Belohorcovej vyčíňa na Kanároch so známymi sexicami, kým ona natáča Tvár (FOTO)
12 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Tenerife sa stalo ďalšou vyhľadávanou destináciou slávnych Slovákov a Čechov. Jeden z Kanárskych ostrovov nie je moc veľký, a tak došlo k tomu, že sa v jeden deň stretli české herečky Alice Bendová (47) a Mahulena Bočanová (53) s manželom Zuzany Belohorcovej (45) Vlastom Hájkom (46), píše Blesk.


Keby Zuzana Belohorcová nebola kvôli natáčaniu show Tvoje tvár má známy hlas "uväznená" na Slovensku, tak by s herečkami už popíjala drinky na lehátku. Tak to za ňu vzal jej manžel Vlasta Hájek, ktorý tam s deťmi odletel z Marbelly na týždennú dovolenku.

Keďže tam už niekoľko týždňov s rodinou zdržiava herečka Alice Bendová, tak slovo dalo slovo a zašli spoločne na obed a na pláž. "Po 15 rokoch! Mám radosť, že sme sa zase videli ... čauuu," okomentoval stretnutie s Alicou Vlasta.



Netrvalo dlho a na Tenerife pristála ďalšia herečka, a to Mahulena Bočanová s dcérou a priateľmi. "Ďalšie moje zlato, ktoré som nevidel tiež 15 rokov!!" Bočanová sa dlho rozmýšľala, či odletieť, ale nakoniec to podľa nej bolo najlepšie riešenie. "Pár hodín letu a iný svet. Tenerife. Snáď bude dobre zase aj u nás. Na 100 000 ľudí je tu 27 pozitívnych. Všetci v rúškach, v pokoji. Asi to najlepšie, čo som mohla teraz pre deti urobiť," tvrdí herečka.

Kvôli šou opustila manžela a deti: Belohorcová nakoniec skončila na posledných priečkach!
Kvôli show Tvoja tvár má známy hlas moderátorka Zuzana Belohorcová (45) na tri mesiace opustila manžela a deti. Myslela si, že medzi nakrúcaním za nimi bude lietať do Marbelly, ale prísne opatrenia proti šíreniu koronavírusu jej to znemožnili, píše... Čítať ďalej
08 | 03 | 2021 | Timotej Dudka