Hlina píše: "Šéf SIS mal zadanie upratať minulosť Borisa Kollára"
12 | 03 | 2021 I Michal Filek

Alojz Hlina píše, že Sme rodina je naozaj vyberaná partička. Podľa neho mal Pčolinský zadanie upratať minulosť Borisa Kollára. 


 

"Pamätáte? Bond. James Bond. U nás máme Pčolinského. Vladimíra Pčolinského. Dával rozhovory, ohuroval zisteniami o Mata Hari agentoch," začal takto záhadne svoj status Hlina.

Spredu vraj bolo všetko ako má byť, dobre uliaty oblek, vesta, kravata. Ale pri lepšom pohľade? Pri pohľade do zrkadlá niečo nesedí. Celé Sme rodina je, podľa neho,  naozaj vyberaná partička.

"Rešpektujem prezumpciu neviny, ale chcem veriť, že policajti si večer len tak nehádžu mincou, koho pôjdu v noci zbaliť. A ak išli po šéfovi SIS, vedeli, prečo to robia," pokračuje Alojz Hlina.

Boris Kollár si, podľa neho, po voľbách vypýtal šéfa SIS a vedel, prečo to robí. "Šéf SIS mal okrem iného zadania aj "upratať" minulosť B. Kollára. Videá, fotografie, záznamy - to všetko malo nejako pomiznúť. Všetkým tým, ktorí by si mohli na Kollárovu minulosť spomenúť a ešte žijú, sa malo dohovoriť," tvrdí expredseda KDH.

"Tak, ako v tých amerických filmoch, zaklopú vám dvaja agenti a naznačia, že lepšie je na Kollára zabudnúť a nehovoriť, ako spolu podnikali, žúrovali, správali sa prorodinne..."

Vyzerá to však, že niečo sa zvrtlo. Myslí si to Hlina.

"Teraz predpokladám, že budú vznikať šialené konštrukcie a čo, resp. kto všetko je za tým. Ale čo keď je za tým len niečo tak jednoduché, niečo tak slovenské ako je chuť po peniazoch? Chuť po peniazoch, ktoré niekto nevie normálne zarobiť, ale chce ich. Čo keď cnostné príbehy nesedia? Niečo o "cnostných príbehoch" niektorých ľudí, ktorí sa motajú v politike viem," uzavrel.

Čo je to za šéfa tajnej služby, keď nevie utajiť ani vlastnú trestnú činnosť? (reakcie politikov)
Slovenskom otriasa škandál za škandálom. Po zadržaní riaditeľa SIS sa s reakciami politikov na súčasnú situáciu na Slovensku priam roztrhlo vrece. Vyjadrenia rôznych politikov sumarizuje portál Hlavné správy. Čítať ďalej
12 | 03 | 2021 | Gabriel Matta