Dostala Helena Vondráčková zaplatené za propagandu vakcinácie? Fanúšikovia ju nešetrili!
12 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Speváčka Helena Vondráčková sa ostro ohradila proti kritike niektorých svojich fanúšikov. Tým sa nepáči, že sa nechala zaočkovať proti ochoreniu Covid-19. Navyše majú za to, že sa zapojila do kampane so snahou vnútiť očkovanie všetkým. Podozrievajú ju dokonca, že si za to nechala zaplatiť, píše portál Stars24.


Helena Vondráčková sa nechala zaočkovať vakcínou proti ochoreniu COVID-19. Speváčka prezradila, že neváhala a že očkovanie vidí ako jedinú možnosť, ako sa ochorenia zbaviť, alebo aspoň zmierniť jeho priebeh.

Niektorí jej fanúšikovia majú ale k vakcinácii negatívny postoj a na Facebooku jej obratom napísali, že oni sa očkovať nenechajú. Našli sa aj takí, ktorí ju za jej rozhodnutie kritizovali! "Milá Helena, je mi ľúto, že ste podľahla strašeniu a propagande. Myslím, že práve vy ste to nemala za potreby. Žijete zdravo, športujete a nie ste chorá," napísal jej fanúšik Peter.

Tak toto by ste od nej nečakali: Helena Vondráčková v dráždivých podväzkoch! (FOTO)
Napriek tomu, že má 73 rokov, vyzerá neuveriteľne! Helena Vondráčková sa rozhodne nemá za čo hanbiť, a tak sa rozhodla odfotiť v podväzkoch, na čo by odvahu nabrala iba máloktorá žena v jej veku! Čítať ďalej
27 | 01 | 2021 | Timotej Dudka


"Veľmi si vás vážim, pani Vondráčková. Za túto propagandu očkovania ale rozhodne nie," kritizuje ju ďalší komentujúci. Niektorí tiež nerozumejú tomu, prečo sa o rozhodnutí očkovať sa hovorí verejne. "Vaša voľba, nechajte sa trebárs aj trikrát, prečo zdieľate svoje rozhodnutia na verejných sieťach?" Pýta sa fanúšička Monika.

Slová fanúšikov Helenu Vondráčkovú nepríjemne zaskočili. Predovšetkým slová o tom, že očkovaniu robí reklamu a že jej za to snáď niekto zaplatil. "Prekvapili ma reakcie niektorých diskutujúcich, ktorí ma obvinili z propagácie očkovania za odplatu. Proti takýmto názorom sa musím veľmi ostro ohradiť, pretože sa ma dotkli," odkázala speváčka.

"Mrzí ma, že vy, ktorí taký postoj zastávate, za všetkým hľadáte len peniaze a neberiete do úvahy, že som týmto vyjadrením iba zdieľala svoje skúsenosti s očkovaním s nádejou na návrat k normálnemu životu. A to úplne zadarmo a bez objednávky," dodala rázne Vondráčková.

Jan Kraus: Prišiel som o väčšinu práce a niečo sa mi zmenilo v mozgu!
Moderátor Jan Kraus prišiel o väčšinu práce. Ako však sám priznáva, jeho mozog si na to príliš rýchlo zvykol a začal sa chovať akosi neobvykle, píše Stars24. Čítať ďalej
11 | 03 | 2021 | Timotej Dudka